REAL FOOD

Tammikuun ruokalautanen on näyttänyt ja maistunut meikäläisen mielestä aikas hyvältä. Ja siis totta kai, itsehän mä siellä ruokakaupassa käyn ja valmistankin jopa suurimman osan siitä, mikä hakeutuu ääntä kohden. Ja vaikka aina vauhkoan siitä, kuinka tykkään kokata muille, niin myönnettäköön, että pelkästään itselleni on vielä hippasen kivempaa. 

Mulla kun on tapana aina kokeilla kaikenlaista. Saatan yrittää parantaa jo jotain olemassa olevaa reseptiä, koittaa kuinka paljon kuivattua chiliä yksi suu kestää ja turautella joka paikkaan sellaisia asioita, joiden ansiosta lähipiirini välillä lempeästi kutsuu minua ituhipiksi. Mä hyväksyn lempinimen vasta siinä vaiheessa, kun kirjoittelen teille täysvegaaneista antimista. Sitä odotellessa latailin teille muutamia ruokakuvia, joita on tullut napsittua kuluneen kuukauden aikana. 

Olen piru vie mennyt myös palaamaan vanhaan pahaan tapaani ja lapannut lautaselle lähinnä välipaloiksi luokiteltavia ruokia. Koulussa tulee tietenkin vedettyä iso lautanen kasvissafkaa, mutta kotona olen mussuttanut onnesta soikeana lähinnä täysjyväleipää hyvillä täytteillä, raakapuuroa, banaanipannaria, kreikkalaista jugurttia, maapähkinävoilla täytettyjä taateleita ja hedelmän toisensa perään. Siis juuri sitä, mitä noissa ylläolevissa kuvissa on. Kiinni jäin samperi. 

Millä te ravitsette kroppaa näillä pakkasilla?