ME x 42

Määki sitten ku muutkin. Kahlasin meinaan tuossa juuri läpi vuoden 2013 kaikki asukuvani ja poimin niistä suurimman osan teille pällisteltäväksi. Jos niissä nyt niin kamalasti on mitään katseltavaa. Viime vuosi kun on näköjään taplailtu pitkälti nahkapöksyissä ja mitä neutraalimmeissa väreissä. Olisikohan siis aika ottaa itseään niskasta kiinni, vaiko vain myöntää se, että oma tyyli on muovautunut vuosien saatossa aikasmoisen värittömäksi ja itseään toistavaksi? Saattaapi asialla olla myös sellainen ujosti päätään nostanut aikuisuus, jonka myötä ei ole enää mielitekoja juosta jokaisen trendivillityksen perässä. Nahkabootsit ja harmaat neulepaidat kun kestävät aikaa huomattavasti paremmin kuin arkikäyttöön muutettu pyjama. 

Siitäkin huolimatta toivotan kyllä itselleni, sekä kaikille muille uskaliasta pukeutumista tälle vuodelle. Itse ainakin voisin pyrkiä hyödyntämään tehokkaammin pukeutumisessani koko vaatekaappini antimet ja koittaa löytää päälleni niitä vanhoja aarteita, joita olen joskus innoissani ostellut. Teidän kannaltanne toivon myös, että innostuisin jälleen asukuvailusta. Ehkäpä kevät tuo mukanaan valoa ja energiaa myös tälle saralle.