INSIDE OUT

Aluksi pakko todeta, että herranjumala, mihin tuo aika oikein katoaa? Piti viitata postaukseen, jonka luulin kirjoittaneeni vain muutama viikko sitten, mutta blogiarkistot paljastivat mun julkaisseen sen marraskuussa. Siis marraskuussa? Kaksi kuukautta sitten? Mitä hittoa. 

No mutta kuitenkin, postaus johon palasin, käsitteli meikäläisen ihoa. Tai lähinnä siinä esiintyviä epäpuhtauksia. Sain tuolloin testiin Acon Spotless-sarjan, jonka kanssa lähdin taistoon näppyjä ja mustapäitä vastaan. Ja todettakoon, että kun muistin käyttää sarjaa säännöllisesti, huomasin selvästi sen puhdistavan vaikutuksen.

Paras ase näppylöiden kukistamiseen on kuitenkin lähtenyt sisältä päin. Ei varsinaisesti yllättänyt minua ja tuskin ketään teistäkään. 

Syksy oli mieletön, mutta ehkä vähän turhan rankka kropalle. On tehnyt hyvää puhdistaa ruokavaliota, jättää alkoholi ja keskittyä juhlimisen sijaan joogassa hikoiluun. Ja koska olen erityisen hyvä innostumaan asioista hieman turhankin paljon, olen lisännyt arkirutiineihini vielä hiukan lisää ihoa helliviä ekstrajuttuja. 

Acon tujut aineet, kuten jo edellä mainitsin, pelaavat hyvin epäpuhtauksia vastaan. Niissä ei kuitenkaan ole turhaan lotrailtu hoitavilla ainesosilla ja musta onkin tuntunut, että mun normaalisti suhteellisen rasvainen ihoni on ollut lohduttoman kuiva ja jotenkin elottoman näköinen. Mutta eipä ole enää. 

Siitä pitää huolen sisäisesti nautittujen herkkujen lisäksi Lumenen heleyttävä BB-tehohoito, jolle annan täydet kymmenenpistettä ja ehkäpä jopa papukaijamerkin kaupan päälle. Voide on pakattu täyteen C-vitamiinia, joka saa ihon heleäksi heti levittämisen jälkeen. Nassu tuntuu kosteutetulta ja jotenkin miljoona kertaa skarpimmalta. Itse käytän sitä lähinnä yöaikaan, ilman muita voiteita. 

Itse olen saanut ihmetuubin blogin kautta testaukseen, mutta kurkkasin pikaisesti, että se kustantaa parisen kymppiä. Ja saatoin samalla myös huomata, että tuohon tuoteperheeseen kuuluu paljon muitakin tuotteita. Jos oisin rahoissani, niin testaisin ehdottomasti myös öljyhoitoa. 

Kosmetiikasta siirrytäänkin sitten siihen, jolla uskon olevan itseasiassa paljon enemmän vaikutusta eli ruokavalioon. Muuten suhteellisen puhtaan ruokavalioni lisäki, olen kohta viikon verran aloittanut aamuni lasillisella sitruunavettä ja jatkan sinnikkäästi kokeiluani jatkossakin. Sillä sitruunavesi lupaa kirkastaa ihoa ja  herättelee se myös mukavasti aineenvaihduntaa. Tarvitset vain haaleaa vettä(mahdollisesti yön yli levännyttä) ja puolikkaan sitruunan mehu, siinä kaikki. Aika helppoa sanon minä. 

Meikäläisen kahvihammasta kolottaa vähän turhankin usein, mutta olen koittanut päästä taas kunnolla teenjuonnin makuun. Eniten olen haudutellut vihreää teetä, joka puhdistaa elimistöä, ja siinä samalla myös ihoa. Voisin vaahdota vihreän teen muista positiivisista vaikutuksista ainakin kahden postauksen verran, mutta säästän teidät rakkaat tällä kertaa siltä. Sen sijaan suosittelen vain lämpimästi lipittelemään useamman kupin päivässä. Se tekee hyvää! 

Kolmatta eli hyvälaatuista kasviöljyä en pidä niinkään uutena juttuna, olen vain kiinnittänyt enemmän huomiota siihen, että olen muistanut syödä sitä päivittäin. Tällä hetkellä käytössä on Puhdistamolta saatu Udo’s Choice Oil Blend, joka on täydellinen sekoitus erilaisia luomuöljyjä. Käykääpä kurkkaamassa täältä(click!) tarkemmat tiedot, jos alkoi kiinnostelemaan! 

Ja niin, niitä tuloksia. Muutamassa viikossa ei tapahdu ihmeitä, mutta pakko sanoa, että olen kuitenkin aika yllättynyt. Terveisin Pauliina, jonka naamassa on tällä hetkellä tasan yksi kevyesti tulehtunut näppylä. Ei paha ollenkaan, jos vertaa siihen joulukuiseen aknen alkuun. Kevättä ja toivottavasti terveempää nassukkaa odotellessa. 

Olisiko teillä lisää vinkkejä siihen, millä talven samentaman hipiän säisi jälleen hehkumaan?