EVEN BETTER

Kevät on muutoksien aikaa, kaikkihan sen tietävät. Mä en tiedä mikä kummallinen voima tammikuulla on, mutta jotenkin sen lupaama uusi alku saa ainakin meikäläiseen vauhtia. Lipittelen aamuisin into piukassa sitruunavettä, aloitin huipun yhteistyön Hakaniemen LadyLinen kanssa, jonka seurauksena olen lampsinut antamaan kropalleni sen kovasti vaatimaa liikuntaa ja opintojenkin suhteen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni. 

Uudistusvimma harvoin rajoittuu vain muutamalle elämän osa-alueelle, siksipä mä kävin seuraavaksi vaatekaappini kimppuun. Ja siitä luonnollisena jatkumona mylläsin koko asunnon uuteen uskoon. Tai no, sisko parka sattui olemaan kylässä ja joutui siistä syystä kantoavuksi. 

Samat vanhat tavarat ne siellä kiertävät kehää, mutta ajattelin, että teitä saattaisi siltikin kiinnostaa. Varsinkin kun en ole tainnut ihan turhan paljoa kuitenkaan kuvailla täällä Hermannin majassani. Olkoon tämä sitten vaikka hyvityksenä siitä.