COLORFUL AS A RAINBOW

Muistan joskus taannoin ihmetelleeni, että miksi niin moni vaatetusalalla työskentelevä pukeutuu niin värittömästi ja yksipuolisesti. En ole keksinyt vastausta vieläkään, mutta odottelen kovasti omaa siirtymistäni työelämään. Pelkästään opiskelemalla alaa olen meinaan onnistunut siirtymään auvoisaan yhteiseloon mustien ja harmaiden vaatekappaleideni kanssa. 

Alla näemme myös versioni siitä, kuinka a) päätin hiukan revitellä ja b) noudattaa omaa toivettani hyödyntää vaatekaappini sisältöä tehokkaammin. Päätinpä siis yhdistää käyttämättömän, itselyhennetyn kirppishameen neulepaitaan ja kaulahuiviin, joissa olen käytännössä asunut viimeisen kuukauden. Aikamoista heittäytymistä. 

NEULEPAITA* INDISKA/ HAME 2NDHAND+DIY/ KAULAHUIVI H&M/ 

REPPU* MONKI/ SAAPPAAT DINSKO/ 

*saatu blogin kautta 

Niin, ehkäpä ensi viikolla onnistuu hiukan paremmin.