BOMBER/WATERWALL

Tiedättekö mikä on paras tapa pilata muuten täydellisen oloinen aamu? Siis sellainen, jolloin on muistanut ostaa kahvimaitoa, herää suhteellisen kivuttomasti ärsyttävällä äänellä piipittävään kirkasvalolamppuunsa ja vaatteetkin on valittu uskomattoman nopeasti. No, mikäs muukaan, kuin huono hiuspäivä. 

Se myös pilaa koulupäivän, vähintään siinä vaiheessa, kun menet tauolla käymään vessassa ja peilistä tuijottaa kummallisen hampputukan omistaja sekä loppuillan, kun havahdut sutimasta/lääppimästä tukkaasi sen sijaan että keskittyisit itse asiaan ja välttelet keskusteluja ihmisten kanssa ihan vain etteivät ne huomaisi kulahtanutta olemustasi. 

Se saattaa myös kieliä siitä, että viimeksi elokuussa leikattu tukka saattaisi kaivata hiukan erityishoitoa osaavilta käsiltä. Siispä kotiin palatessani otin yhteyttä kampaajaani ja toivotaan, että aika löytyy mahdollisimman pian. Tai sitten vain kuljen pipo päässäni siihen asti. 

FARKUT + TOPPI H&M/ JAKKU Y.A.S/ NILKKURIT DINSKO/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ RANNEKORUT BIK BOK, IDEAKORU* + PIECES*/

*saatu blogin kautta 

Siinäpä olisi hampputukan ja kiusallisten poseerausten lisäksi esittelyssä yksi niistä harvoista aleostoksistani. Y.A.S:n huvittavalla tavalla hiukan kasari jakku kustansi meikäläiselle vain kympin ja sen sai kesytettyä omiin tyyliin sopivaksi harmaalla, kulahtaneella farkulla ja mustalla nahalla. Sen etumus on muuten hauska yhdistelmä bomberia ja waterwallia, mutta tarvinnee kuvauttaa se hiukan paremmin tässä joku päivä, nyt tuosta ei saa oikein mitään irti.