BESTSELLER FASHION FAIR

Hurjan tapahtumarikas viikko alkaa vihdoin kääntymään viikonlopun puolelle ja meikäläinenkin sai sitten vihdoin koneen avatuksi. Päivät olen viettänyt koulussa ja illat blogitapahtumissa tai Helsinkiin tupsahtaneen Tiiamarin kanssa kotoisasti täällä Hermannissa. Negatiivisena puolena blogin hiljaisuus, positiivisena runsas kuvamateriaali kahdella eri kameralla. 

Purkaminen alkakoon vaikka keskiviikolta, jolloin ryntäsin tukka putkella suunnittelutuntien jälkeen Ruoholahteen vilkuilemaan Bestsellerin tulevia mallistoja. Ja kuten yleensäkin, hyvältä näyttää. Yllättävää ei ollut myöskään se, että itselleni mieleisimmät mallistot löytyivät jälleen kerran Selectediltä, Noisy Mayltä ja Y.A.S:lta.

Siinäpä tuollainen pienoinen kuvaoksennus olkaa hyvä. Tuleva kevät ei niinkään innostanut allekirjoittanutta, vaan siirryin ihan reilusti hypettelemään ensi syksyä ja talvea. Silloin Bestsellerin merkeiltä on luvassa kylmiä pastelleja, isoja ja yksinkertaisia ruutuja, paljon kaikkea pörröistä, nahkaa ja jännittäviä tekstuureja. Jos miinustetaan listasta tuo ensimmäinen, niin kappas, kuulostaa ihan meikäläisen vaatekaapilta. Yllättäen olen siis innoissani. 

Näkyikö joukossa jotain mikä saattaisi päätyä teidän ostoslistallenne ensi syksynä? Vai onko liian vähän liian aikaista ajatella moista? 


Ps. varautukaapa sitten tyttäret normaalia vilkkaampaan päivitystahtiin tänä viikonloppuna. Ensinnäkin, viettelen sen yksinäni Helsingissä ja toisekseen, tajusin että minulla on asukuviakin jemmassa varmaan viidet kappaleet…