WHEN IT’S TOO COLD OUTSIDE

Meikäläisen pukeutuminen ei ole tällä hetkellä ehkä ihan kovin inspiraatiorikasta, mutta tuli napsaistua viikonloppuna pitkästä aikaa kuvia Forssankin päässä, niin laitetaans ne nyt sitten jakoon kuitenkin. Jumitan jatkuvasti samoissa väreissä ja materiaaleissa, mutta en varmaankaan ole ainut. Ulkona viuhuva tuuli kun pakottaa kaivelemaan kaapin kätköistä paksuja neuleita ja painamaan pipon päähän päivä toisensa jälkeen. 

DSC06407

DSC06424

DSC06427DSC06403DSC06419

TAKKI, KAULAHUIVI, NAHKAHAME + PIKKULAUKKU H&M/ NEULEPAITA ZARA/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ PIPO CUBUS/ RANNEKORU* IDEAKORU/ SORMUKSET* GLITTER/ 

*saatu blogin kautta 

Nyt mä voisin mennä taasen tuonne vaatekaapille ja koittaa löytää sieltä jotain astetta skarpimpaa. Mulla kun olisi tänään tiedossa jotain niinkin mahtavaa, kuin The Soundsin keikka parhaiden tyttöjen kera. Päästään muutaman muun bloggaajan kanssa tapaamaan yltiöseksikäs Maja Ivarssonkin, vähän jänskättää! Jos teillä on huominen ilta vapaana ja ylimäärästä massia taskun pohjalla, niin kuulin huhua että keskiviikon keikalle on vielä lippuja myynnissä.