VAASAN RuisNachot guacamolella ja salsalla

Nyt tulisi taas pitkästä aikaa ruokareseptiä meikäläisen makunystyröiden mukaan, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja VAASAN yhteistyökampanjaan, jossa meille bloggaajille annettiin vapaat kädet luoda reseptit kyseisen firman tuotteita käyttäen. Itselleni valikoitui teemaksi Terveellinen Herkkuhetki ja tiesinkin heti mitä kokkailisin. 

Mulla kun on yksi supersimppeli resepti takataskussa, joka saa lähes jokaisen herkkusuun tyytyväiseksi. Kyseessä on ihanan kermainen guacamole, jota voi tehdä aina lähes kuinka paljon tahansa ja aina saa korjata pöydästä tyhjän astian. Musta tuntuu, että olen saanut tämän avulla muutaman ei niin paljoa avokadoja rakastavan ystävänikin hyväksynnän. Mulla on muutoinkin aina tapana ruokkia muita ja ehkä jopa välillä hiukan testailla heidän makumieltymyksiään. Mutta kuten todettu, tämän kanssa ei olla menty vielä kertaakaan vikaan. 

Tällä kertaa pyöräytin kaveriksi myös kirpsakkaa salsaa ja natustelin koko komeuden VAASAN Ruis Nachojen kera! 

P1010117P1010123P1010131P1010136

Minun, ja muiden bloggaajien reseptit löytyvät kaikessa komeudessaan erilliseltä kampanjasivulta(CLICK). Käykää tykkäilemässä suosikkireseptistänne ja voitte voittaa itsellenne Day Spa-hemmotteluhetken! 

Kiinnostaisko nämäkin?