STROKE OF BRILLIANCE

Näen jo sieluni silmin, kuinka muutama ystäväni hihittelee tällä hetkellä viattomasti, ehkä jopa ujosti myötähäpeää tuntien. Mutta minkäs sille voi, nyt on jäänyt meinaan Pauliinalla levy jumiin pahemman kerran. Joten kyllä, jälleen kerran olisi tarjolla viikon kynnet. Tällä viikolla olen huomannut, että olen jälleen järjettömässä koukussa glitteriin. Mitä enemmän, sen parempi. 

DSC06501

DSC06505

KYNSILAKAT SAATU BLOGIN KAUTTA 

Combo on sama kuin viime viikolla, sävyt ovat vain vaihtuneet. Aluslakka on tällä kertaa harmaaseen taittavaa ruskea, jollain tavalla ihanan mutainen sävy nimeltä Chinchilly. Pakko jälleen tunnustaa rakkautta näille essien mattalakoille. Tosin eipä noissa glitterisissä uutuuksissa, luxeffects-lakoissakaan valittamista ole. Utuisen sinisellä hileellä(jonka sävyn nimi löytyy postauksen otsikosta) sai aikaan makean pinnan, kun jaksoi sivellä lakkaa usemman kerroksen päällekkäin. Näyttävät muuten vielä mainitakseni kynsissä noin miljoonasti paremmalta kuin kuvissa. Johtunee varmaankin siitä mahtavasta kimalluksesta.