SMILING THROUGH THE STRUGGLES

Anteeksi, jos pääsin huolestuttamaan jonkun teistä viimeisimmällä, kovin haikealla päivitykselläni. Mitään pahaa ei ole tapahtunut ja toivottavasti ei tapahdukkaan. Kaiken takana oli, niin kuin yleensäkin, mies. 

Mutta ei siitä se enempää. Yksityisyyden verho pysyy edelleen alhaalla ja pyhitän hetkeni läppärin äärellä siihen tuttuun pinnalliseen lätinään. Oikeastaan aika mukavaa saada hiukan irtiottoa tästä lomaviikkojen pyörityksestä ja keskittyä sitten vaikka johonkin niinkin omituiseen, kuin oman pärstänsä katseluun. 

Mutta ainakin tuo pärstä on kovin iloisen näköinen. Sama hymy tuntui pysyvän naamalla koko Unkarin vierailun ajan. Taplasin pitkin tuttuja katuja, nuuhkin tuoksuja ja mietin menneitä. Samaan kaupunkiin uudelleen palatessa parhainta on se, että sieltä tuntee löytävänsä muistoja iloisista päivistä. Ja tietysti luoda lisää sellaisia. 


TAKKI BIK BOK/ HAME H&M/ NEULEPAITA* + NAHKALAUKKU* INDISKA/ NILKKURIT DINSKO/ KAULAHUIVI ZARA/ 

*saatu blogin kautta 

Muistin kerrankin asettautua myös kameran toiselle puolelle ja rymysin hohtavan oranssien marjojen keskelle lymyilemään. Muuten olisi varmasti jäänyt nämäkin ottamatta, mutta oli pakko päästä esittelemään teille uusia tulokkaitani. Kannoin meinaan muutama viikko sitten selkä väärällä tavaraa Polhemin ystävämyynneistä. Indiskan lämpöiset neuleet ovat hengailleet ylläni tasaisesti siitä lähtien ja saman puljun laukku on niellyt näppärästi sisäänsä muutamankin päivän tavarat. 

Omilla vähäisillä pennosillani ostin puolestani bootseja koko loppuelämäkseni. Kuvissa niistä yhdet, Dinskon karvavuoratut kaunokaiset, jotka ovat onnistuneet syrjäyttämään koko syksyn jalassani hengailleet nahkatöppöset. Hyvin persoonalliset ja silmiinpistävät nämäkin. 

PS. Unohdin aivan toivottaa teille hyvää joulua, mutta toimitus huomauttaa, ettei sellaista tuntunut olevan tänä vuonna. Ainoat joulumielen rippeet löytyivät sillä hetkellä, kun näin pikkusiskoni iloitsevan pienistä paketeistaan tai kun istuin katettuun ruokapöytään täynnä tärkeitä ihmisiä.