IT COULD BE A GOOD EXCUSE

Vaikka blogissa onkin kovin hiljaista, se on silti alituiseen jossain tuolla takaraivon pohjalla kolkuttelemassa. Syitä kehnohkoon aktiivisuuteen on monia ja koska olen niitä ihmisiä, jotka tykkäävät tehdä listoja kaikista maailman asioista, tein tästäkin. Siispä syitä, miksi miellän itseni tällä hetkellä kuritusta ansaitsevan huonoksi bloggaajaksi: 

1. Talvi. Jokainen valokuvaamista rakastavahan sitä inhoaa. Valoa riittää yleensä vain niiksi muutamaksi tunniksi, jotka vietät jossain aivan muualla kuin kamerasi kanssa inspiroituen. Myönnän ihan auliisti, että meillä on muutenkin kameran kanssa kränää tällä hetkellä. En jaksa raahata sitä mukanani mihinkään ja jos raahaan, niin unohdan aivan varmasti kaivaa sen ulos laukustani. Onneksi puhelimen kameralla saa sentään kelvollista kuvamateriaalia. 

DSC06532

2. Forssa. Ravaan siellä vähän turhankin tiuhaan tällä hetkellä, eikä pieni reissureppuni jaksa niellä kameraa saati sitten kannettavaa sisuksiinsa. Ongelman yksinkertaisun ratkaisu lienee joku näppärä tabletti taikka linnoittautuminen Hermanniin. Mutta kun joku nyt niin kummasti vetää sinne vanhaan kotikaupunkiin, kyllä te tiedätte… 

3. Koulu ja hyi että, joulu. Miksi kaikki deadlinet pitää aina heittää jouluksi? Mitä kivaa on odottaa rauhallisia juhlapyhiä kun joutuu raatamaan niska limassa että saa kaikki työt palautettua ja tentteihin luettua? En tiedä odotanko vai pelkäänkö enemmän joulun tulemista. Toisaalta sitten kaikki olisi ohi, toisaalta pelkään etten saa mitään tehtyä sikseen. 

DSC06526

Tänään bloggailun tiellä oli taasen tuo herttainen kolmikko. Forssasta lähdin aamulla aikaisin bussilla, kiehnättyäni siellä neljä yötä, talvi pirulainen jaksoi antaa valoisia tunteja vain muutaman ja nekin vietin tiiviisti sohvalla viltin ja tenttikirjan kanssa. Jos joku muuten haluaa vapaaehtoisesti käydä suorittamassa keskiviikkona mun kuituopin tenttini, niin olisin oikein kiitollinen. Niin kiitollinen että voisin vaikka tarjota jotain tämän päiväisen lounaan tapaista, täytettyjä croisantteja ja litra tolkulla kahvia. Ja sitten voitaisiin vaikka yhdessä keskustella tästä mun listastani, jonka kaiken voisi pistää myös aikaansaamattomuuden piikkiin. Mutta se ei olisi yhtään niin kivaa.