I LIVE FOR THE WEEKEND

Desktop71

Hihiii, vihdoinkin sain kasaan kuvat, joita olen jo viikon verran halunnut teille esitellä. Välillä kun on vaan ihan erityisen kivaa olla bloggaaja. Esimerkiksi silloin, kun pääsee muikistelemaan itse Maja Ivarssonin, yhden maailman seksikkäimmän naisen, kainaloon. En myöskään pistänyt pahakseni sitä, että The Sounds vetäisi meille into piukassa virnuileville bloggaajille akustisena uusimman levynsä nimikkokappaleen Weekendin Semifinalin lavan reunalla istuen. Meinasin muutaman kerran tipahtaa tuoliltani(okei, itkeä), kun metrin päässä minusta istuva Maja sattui hymyilemään ihanan käheiden sulosointujensa välissä. Ja sanoisinko että itse kappaleensa sanoituskin kolahtaa tällä hetkellä suhteellisen hyvin.

IMG_20131203_210029IMG_20131204_233351

Majan ihanan äänen lisäksi otettiin valtava kourallinen kuvia ja höpöteltiin rentoja bändin tyyppien kanssa. Itse sain ihan älyttömän blackoutin ja tyydyin lähinnä kuuntelemaan ja ihastelemaan. Olin onnesta mykkänä tapaamisen jälkeenkin, kun noudin kaksi söpöläistä, Millan ja Lauran mukaani keikalle. Koomailu loppui kunnolla vasta siinä vaiheessa kun The Sounds kipusi lavalle ja oli pakko aloittaa hullu kiljuminen, laulaminen ja pomppiminen. Paitakin vaihtui tuossa kaikessa tuoksinnassa, me kun saatiin tapaamisesta mukaamme myös Ivana Helsingin t-paidat, joiden printit Maja on itse suunnitellut.

IMG_20131210_231420

Menen aika hyvin tuonne porukan joukkoon enko menekkin? Olisivat mun puolestani voineet ottaa minut mukkaansa, en olis pistänyt pahakseni. 

Sattuuko sieltä löytymään muita The Soundsin faneja? Entä olitteko kuuntelemassa?