GINA TRICOT SS’13

Hupsista keikkaa! Meikäläinenhän on ihan täysin unohtanut postailla teille kuvia viime viikkoiselta Polhemin visiitiltä, jossa kävin kurkkaamassa Gina Tricotin ensi kevään mallistoa. Unohdin täysin napsia teille kuvia yleisilmeestä, mutta sanottakoon, että pastellit jyräävät edelleen. Kylmän puuterista vaaleanpunaista ja hennon vaaleansinistä oli ripoteltu sinne tänne kauniin laskeutuvina yläosina ja ohuina materiaaleina. 

Oma tutkani ei pastelleihin tietenkään osunut, vaikka niistä muiden yllä kovasti pidänkin. Sen sijaan kuvailin teille niitä lemppareitani, jotka voisin hyvin kuvitella itseni päällä. Lisätään tähän joukkoon muuten myös täydellisen ohuet spagettiolkaimet ja kaapumaisen pitkät neuletakit, joista en saanut hyviä kuvia otettua.

Camera

Hauska farkkuliivi olisi tervetullut ilahduttamaan meikäläisen kevätasuja. Erityisesti kiinnitin huomioni kauluksettomuuteen ja etukappaleelle jatkuvaan kaarrokkeeseen. Antaa liiville täysin uudenlaisen, ehkä hieman rennomman tunnelman/ Tää on vaan pakko saada! Oon etsinyt koko syksyn itselleni weekendbagia joka nielaisee sisäänsä pienen omaisuuden, mutta näyttää kuitenkin hyvältä. Sen verran paljon tulee kuitenkin reissattua tuota väliä Helsinki-Forssa./ Uudet arskat taitaa olla se edullisin keino päivittää ilme uuteen kauteen, vai mitä ootte mieltä? Nämä ruskeat voisivat mieluusti keikkua minun nokallani sitten kun se aurinko suvaitsee taas ilmestyä näkökenttään./ Printtipöksyt ovat olleet osa meikäläisen tyyliä jo useamman vuoden, mutta jotenkin eivät ole päätyneet päälle nyt hetkeen. Väritön värimaailma ja ronskit vetskarit puhuttelevat kuitenkin sen verta paljon, että pakko hipsiä sitten keväämmällä sovittelemaan näitä. Passaisivat varmaan aika mahtavasti loafereiden ja pehmoisen neulepaidan kaveriksi./ 

Camera1

Colleget näyttää aina ihan mahdottoman hyvältä, sama se kuinka paljon käytän niitä. Tässä olisi kauniin harmaan värin lisäksi kiva printti miehustaa koristamassa./ Pussukkamaiset laukut on meikäläisen ikuisuuslemppareita, olette sen ehkä saattaneet joskus huomatakkin. Tuosta kun napsaisi tuon lyhyemmän kantohihnan pois niin olisi aika täydellinen yksilö./ Kukkia! Näitäkin vois joku kiva tuoda mulle./ Lehmäprintti on niin ysäriä, mutta näyttää niin hauskalta. En lämmennyt tälle ollenkaan alkusyksystä, kun ponnahti pinnalle ensimmäistä kertaa ehkä öö…viiteentoista vuoteen, mutta tuossa rennossa neuleessa se näyttää oikein kivalta. Osaiskohan sitä tuollaisen pukea, mitäs luulette?/


Ja vaikka kaikki näyttääkin niin kauniin freshiltä ja jännittävältä, niin pakko myöntää, että tuntuu omituiselta käsitellä ensi kevään trendejä teidän kanssanne. Oman koulutukseni ja kiinnostukseni puolesta seurailen tietty asioita enemmän kuin aktiivisesti kokoajan, mutta tuntuuko tää ihan hassulta lueskella trendikatsauksia kun pihalla on pari kirpakkaa astetta pakkasta ja pysyvää lumipeitettäkään ei ole vielä tullut.