TRYING TO STAY POSITIVE

Pahoittelut hiljaiselosta blogin puolella. Mä karkasin Forssaan jo viime viikon keskiviikkona ja vaikka mun piti pitää teihin yhteyttä sieltä hiukan enemmän, se jäi vähän muiden asioiden jalkoihin. Sanottakoon, että mun viikonloppuni oli mielettömän outo yhdistelmä positiivisia ja negatiivisia asioita. Mä olin hetkittäin ihan mielettömän iloisella ja kuplivalla tuulella, hetkittäin porasin silmät päästäni kuin pieni lapsi. Tunneskaalojen molemmissa päissä oli aika hämmentävää olla, ja siksi en oikein saanut jäsenneltyä asioitani siihen järjestykseen, että olisin tullut blogin puolelle kirjoittelemaan. 

Mutta lohdutin itse itseäni hyvin yksinkertaisella oivalluksella. Välillä kun tuntuu siltä, että heti kun elämässä tapahtuu ihania asioita, alkaa välittömästi satamaan jostain suunnasta paskaa niskaan. Mutta eikö se silloin tarkoita sitä, että kohta kaikki on taas paremmin? Ehkä se on sitten astetta vittumaisempi noidankehä, mutta haluan luottaa siihen, että se on totta. Sitten mulla on ehkä vähän parempi mieli huomenna, kun koitan taas palata takaisin arjen pyöritykseen. Koska välillä on kai vaan pakko väkisin suhtautua positiivisesti, vaikka tekisi mieli jäädä yksin kotiin märehtimään elämän epäreiluutta. 

Positiivisista asioista päästään alla olevaan. Kuvaan minusta, jossa nauran onnellisena. Tuntuu, että sellaisia kuvia ei nykyään nähdä niin paljoa. Ei ainakaan täällä blogimaailmassa. Mutta en ihmettele, aluksi ajattelin itsekin näyttäväni kammottavalta, mutta mitä pidempään katson kuvaa nyt, mieli maassa, osaan arvostaa sitä vain enemmän. Ihmisen on hyvä olla, kun nauru kumpuaa jostain syvältä. Ihan sama näyttääkö silloin vähän hupsulta. 

67050_682147405137218_1889413990_n

Veikkö Kähkösen ottama kuva on törkeästi varastettu Samsung Suomen Facebookista. Ja ihan vain siksi, että ajattelin kaiken tämän purkautumiseni jälkeen vinkata teille kisasta, josta mun piti puhua teille jo viime viikon lopulla. Sivuilta löytyvään bloggarikisaan on meinaan helppo osallistua ja siinä on kiva palkinto. Käykää ensin tykkäämässä lempparianne, sitten jäätte jännäämään, että sattuisiko teillä käymään tuuri ja olisitte uuden Samsung Galaxy S4 zoom-puhelimen onnellinen omistaja. 

Ei minulla tällä kertaa kai muuta. Huomenna haluan hymyillä yhtä leveästi kuin tasan viikko sitten tuossa kukkamekossani ja lupaan palata asiaan vielä hiukan positiivisemmalla asenteella.