THE CARETAKER

Pitäsköhän vaan ihan rehellisesti jatkaa sillä samalla linjalla millä ollaan tässä viime asupostaukset menty aika vahvasti? Musta ainakin tuntuu, että mulla on ollut lähiaikoina jokin kiva lempinimi aina jemmassa jokaisia asukuvia varten. Tälläkin kertaa nimityksestä piti huolta, kukas muukaan kun rakas ystäväni Mimmi, joka lempeästi päätti kutsua mua Talkkari-Paukuksi. 

Pitäisiköhän tästä päätellä, että lippis ei ehkä sittenkään ole meikäläistä varten? En meinaan saa talkkarista päähäni ainuttakaan sellaista mielleyhtymää, jotka tahtoisin liittää itseeni ainakaan ihan tässä lähitulevaisuudessa. No, kaikkea on ainakin pakko kokeilla.

DSC05915

DSC05929DSC05923

T-PAITA WEEKDAY/ NAHKAPÖKSYT JA LIPPIS H&M/ TAKKI MARY-KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

Mutta lippiksestä takkiin. Oon edelleen ihan mielettömän onnellinen siitä, että sain sen lopulta käsiini tuossa maagisessa pienimmässä koossa, mutta jessus mikä epäilys iski kun katselin näitä kuvia. Näytän edelleenkin vähän siltä, kuin viisivuotias olisi käynyt pihistämässä äidin vaatekaapista takin päällensä. Johtuukohan se sitten noista hihoista, en tiedä. Taidan mennä nyt testailemaan, että onko tuo vain joku näköharha vai onko mun vaan myönnettävä ettei mun hurjan pitkiä raajojani oo luotu kaikkiin vaatteisiin…