THAT’S RIGHT……IT’S MY BIRTHDAY BITCHES!

Normaalit ihmiset kai viettää synttäreitään syöden kakkua ja iloiten onnitteluista. Mä vietin juuri tunnin elämästäni selaten vanhoja kuvia, jotta näkisin, että onko mulle tullut ryppyjä. Tajutessani tilanteen koomisuuden kokosin teillekkin kollaasin, jotta voidaan kaikki ihan yhdessä todeta, että ei tää pullaposki nyt ihan hirveesti oo muuttunut sen jälkeen kun ryhtyi täysi-ikäseksi. Ja koska mulla tosiaan on synttärit, oletan, että ootte kaikki mukisematta mun kanssa samaa mieltä.

Desktop66

Vanhuuden tuska karisi juurikin harteiltani ja heitän sinne sen sijaan jotain lämmintä, jotta voin lähteä uhmaamaan tuota pihalla viuhuvaa syysmyrskyä. Sillä tänään sulkeudun ystävien kanssa leffateatterin lämpöön katselemaan uuden Nälkäpelin ennakkonäytöstä. Tehkää tekin tänäiltana jotain oikein mukavaa!