STEEL APPEAL

Minkäslaisissa kynsissä siellä ollaan viihdytty tällä viikolla? Mä olen sutinut taas hiukan ärsyttävästi venähtäneitä kynsiäni lakalla, jonka sain testaukseen äskeittäin. Leighton Denny ei ollut entuudestaan tuttu ja lukaisinkin merkin taustoja sen verran, että ymmärsin kyseessä olevan briteissä suosittu ja jopa palkittu kynsilakka. Kehuskeltiinpa tiedotteessa myös lakan kestävyyttä ja pakko sanoa, että aika huippulaatua se tosiaan on. Kolmantena päivänä lohkesi kynnen kärjestä pikkuinen pala tiskatessa, mutta senkin sai peittoon sipaisemalla uuden kerroksen korkeakiiltoista lakkaa edellisen päälle. 

DSC06216DSC06212

DSC06223

Tuote saatu blogin kautta. Lakalla on hintaa n.17e ja niitä saa ostettua apteekeista, kauneushoitoloista ja täältä!

Sävykin, Steel Appeal, on aika hauska. Se näyttää jossain valossa ihan mustalta, toisessa harmaalta. Eniten mun tulee siitä kuitenkin mieleen sellaiset magneettikorut, joita näkyy aina välillä jossain myytävän. Oikein kaunis siis mielestäni ja hifistelijän silmään taas hiukan mielikuvituksellisempi kuin tavallinen musta.