SOFT&CUDDLY

Maanantai oli hirveen hyvä päivä. Heräilin aikaisin, vaikka olinkin hyvin tietoinen edessä olevastani vapaapäivästä. Tein muutamia sellaisia asioita, joita olen lykännyt ikuisuuden, kuten hipsin Bulevardille hakemaan tarran opiskelijakorttiini. Palkinnoksi uhrautuvaisuudestani itseäni kohtaan istahdin kuuman minttuteen ääreen Mimmelin kanssa ja shoppailin itselleni takin alennusmyynneistä. Takkiahan meikäläinen ei oikeasti tarvitse, mutta minkäs sitä heikolle mielelleen voi. Shoppailun lomassa ehdittiin myös uhmaamaan villinä viuhuvaa merituulta ja ikuistettiin meikäläisestä yllättävän kivoja otoksia. 

10941859216_b4ee9794e4_b10942001394_793d86334a_b10942009114_fc41e44fa3_c

10942109203_9285f07cca_b10941877016_37de82e5d5_b

TAKKI MARY-KATE&ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK/ KAULAHUIVI, NAHKAPÖKSYT + KYNSIKKÄÄT H&M/ KAULUSPAITA GINA TRICOT/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ LAUKKU PIECES(saatu blogin kautta)/ 

Mutta takaisin maanantaihin. Mä käväisin myös lounaalla vanhan koulukaverin kanssa, istahdin muutamaksi tunniksi koulun ompelusaliin vääntämään protoani ja kävin vaihteen vuoksi jopa ruokakaupassa. Loppuillan vietin visusti Hermannissa neljän seinän sisällä. Eikä ollenkaan pahoissa merkeissä. Katselin elokuvaa ja mussutin satsumia, niitä oransseja herkkupalluroita, jotka ovat erityisen makoisia tähän aikaan vuodesta. 

Oikein hyvä maanantai siis. Ja tänään on ollut oikein oivallinen keskiviikko. Toivottavasti se jahtuu yhtä maireissa merkeissä. Kohta meinaan pitäisi heittää jonkin sortin kekkerimekko niskaan ja lähteä keskustaan juhlistamaan Re:fashionin lanseerausta. Tai itse portaalihan nyt on ollut pystyssä jo hetkisen, mutta juhlia vietellään vasta tänään. Kahtotaan jos jaksais oikein nappaa kameransakin mukaan, niin vois heittää teillekkin jotain raporttia pitkästä aikaa tuollaisista tilaisuuksista.