SMOOTH AS SILK

Puhuttaisiinko vaihteen vuoksi jostain tyttöhömpästä? Niinku vaikka siitä toissa päivänä kauppoihin pamahtaneesta Isabel Marant pour H&M mallistosta? Meikäläisen tilin saldo ei ollut ihan niin iloisella tolalla, että olisin lähtenyt kauppoihin väijymään unelmapaksuja neuleita ja nahkapöksyjä, mutta se nyt ei varmaan yllätä oikein ketään. Pääsin kuitenkin hypistelemään mallistoa taannoin H&M:n showroomilla ja pakko sanoa, että on ehdottomasti onnistunein H&M:n yhteistyömallisto. Marantin pukeutumisfilosofia kun menee aika pitkälti yks yhteen omani kanssa. 

Onneksi tytöt showroomilla olivat kuitenkin niin mukavia, että lahjoivat meitä mallistoa katsomaan tulleita pikkuisilla lahjoilla. Omasta goodiebagistani löytyi kaunis, burgundinen huivi, joka sopii tyylini kuin nenä päähän. Ihanan värimaailman lisäksi on pakko hehkuttaa huivin matskua, se kun on sata prosenttista silkkiä ja tuntuu sen ansiosta aivan jumalaiselta kaulan ympärillä. 

DSC06165DSC06193

DSC06172

TAKKI BIK BOK/ FARKUT + PIKKULAUKKU H&M/ PIPO CUBUS/ KAULUSPAITA GINA TRICOT/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ KAULAHUIVI ISABEL MARANT POUR H&M(saatu blogin kautta)/ 

Aika hyvin tuo vain soluttautuu meikäläisen jo olemassa olevaan vaatekaappiin, vai mitä? Näyttää siltä, kuin olisin sen ihan itse kaupasta valinnut ja kassalle kiikuttanut. Hiukan on taas liiallista värien yhteensovittamista ilmassa, mutta ei kiinnitetä siihen nyt huomiota. 

PS. Ei kannattaisi jättää 50mm putkeaan kotiin kun lähtee viikonlopuksi Forssaan. Näytän näissä kuvissa ihan mielettömältä kääpiöltä, hoho!