OSTOHYVITYS&FAZERIA KOKEILIJOILLE

Oletteko te kerenneet jo tutustumaan siihen kaikkien nykyisin hypettämään Ostohyvitys-palveluun? Mä itse tutustuin siihen ehkä vähän jälkijunassa, mutta pakko kertoa, että aikas fiksulta se kuulostaa meikäläisenkin korvaan. Kotimainen, ja käyttäjälleen täysin maksuton palvelu kun kerryttää nettishoppailijalle kahisevaa tilille ihan tuosta noin vaan. Kuulostaa hassulta, mutta toimii ilmeisesti vähän kuin erilaiset kivijalkamyymälöiden kanta-asiakaskortit.

Kirjaudut Ostohyvitys-palveluun, klikkaat sitä kautta itsesi esimerkiksi Stadiumin sivuille, teet ostokset heidän nettikaupassaan ja saat sähköpostin, jossa kerrotaan paljonko olet juuri kerryttänyt Ostohyvitys-tiliäsi. 

Hyvitysprosentti määräytyy eri nettikauppojen mukaan, yksi korkeimmista taitaapi olla Nelly.com:lla. Sieltä kun tilaa satasella, saapi rahaa takaisin 11,50e. Ei paha olleskaan! 

Syitä miksi päätin vinkata asiasta nyt, on kaksi. Ensinnäkin ajattelin tarjota hiukan stressittömämpää ostostelua teille hupsuille, jotka miettivät jo päätä pahkaa sukulaistensa joululahjoja. Toisekseen siksi, että päätettiin Ostohyvityksen kavereiden kanssa tehdä yhteistyötä ja pykättiin pystyyn pikkuinen kampanja, jossa palvelua testanneet blogini lukijat saavat itselleen bonusten lisäksi vielä levyllisen suklaatakin. 

11.7

Klikatkaapa siis itsenne TÄNNE(CLICK CLICK!) jos alkoi kiinnostelemaan! 

Linkin takaa löytyy sivu, jossa pääsette sekä kirjautumaan palvelun käyttäjiksi että hyödyntämään tuon tarjouksen. Suklaalevyjä on jaossa 1000 ensimmäiselle ja sen saa kiitokseksi, jos on uusi asiakas ja käyttää Ostohyvitys-palvelua vuoden loppuun mennessä.