O.P.I LIQUID SAND

Olen täällä naputellut menemään viimeiset neljä viisi tuntia koulutehtävää ja silti tuntuu, etten meinaa edetä oikein mihinkään suuntaan. Johtuneekohan sitten vieläkin viikonlopusta tahmaisista aivoista vai siitä, että mun kapasiteettini ei normaalistikkaan riitä käsittelemään muotitalojen liikevaihtoa vaan niitä niiden mallistoja. 

No joka tapauksessa, naputtelusta hiukan pirteämpää on tehnyt tiuhaan vihreästä teestä tyhjentyvä kuppini sekä aikaisemmin päivällä lakkaamani kynnet. Mää kun olen ehdottomasti niitä ihmisiä, joiden mielestä kynsilakalla todella on merkitystä. Koska onhan sitä nyt ihan alaston olo, jos sattuu joskus vahingossa poistumaan kotioveasta ilman väriä sormien päässä. Ja miten noloa se on, jos on jossain makeessa tapahtumassa sellaisten puoliksi raavittujen läikkien kera? No noloa. 

P1010099

P1010103

Tänään mä pääsin iskemään kynteni O.P.I:n uutuuslakkaan, liquid sandiin. Noita hiekkaisen tuntuisia, villisti kimmeltäviä lakkoja on ilmestynyt jo useammaltakin puljulta, mutta koska mä olen kieltänyt itseltäni kosmetiikan ostelun, sain tälläisen käsiini vasta viime viikolla Milttonin pressipäivillä. Ja on se vaan aika hauska. Levittyy näppärästi, peittää kahden kerroksen jälkeen moitteettomasti ja tuntuu sormen pintaan niin hauskalta, etten suin surminkaan heittäisi siihen mitään päällyslakkaa pilaamaan fiilistä. Sävy Alcatraz Rocks miellyttää meikäläisen silmää myös. Se näyttää jossain valossa vienosti ruskealta ja toisessa villin violetilta.

Ootteko te päässeet testailemaan vastaavia lakkoja? 


PS. oli pakko käydä kurkkimassa muutkin värivaihtoehdot O.P.I:n sivuilta. Älkää päästäkö mua lähellekkään kauppoja, etten vaan käy ostamassa niitä kaikkia.