#MUSCHTAIL

Olen tehnyt sellaisen vakaan päätöksen, etten osta enää mitään vaatteita/asusteita mihinkään kissanristiäisiin, on kyseessä sitten kuinka innostava tapahtuma tahansa. Eilen pukokoodina oli mustache/cocktail ja meikäläinen luonnollisesti pulassa. Päätin lähteä äijämäiselle linjalle, unohdin mekot ja pukeuduin rennosti valkoiseen kauluspaitaan. On muuten sattumoisin yksi ultimaattisista lempparivaatteistani, joka vielä kahden vuoden vanhanakin toimii mielestäni joka kerta. Se on se perusvaatteiden hurja salaisuus. Kuvissa se tosin ei eilen näköjään oikein halunnut toimia, tai ainakin tahtoisin, että tuo selässäni oleva kyhmy on laukun nostamaa kangasta eikä meikäläisen jenkkakahva. 

Desktop67

Kuva: Heli Hirvelä 

1476495_10151990016704235_1916528638_n

Lupauksistani huolimatta jätin kameran kotiin ja keskityin sen sijaan kerrankin niihin ihmisiin ympärilläni. Onneksi muistin sentään napsaista juhlalookistani, eli sormeen hätäisesti piirretyistä viiksistäni, kuvan ennen kotoolta lähtemistä ja hipsiä kuvausseinän eteen muikistelemaan Mimmin ja Henriikan kanssa. Tai itseasiassa kuvaan selviytyminen oli täysin Iinan ansiota, joka kovana tätinä pakotti kaikki esittelemään viiksensä kameralla. Iso käsi ja kiitos Iinalle noin muutoinkin, lanseerausbileet olivat meinaan oikein mukavat tunnelmaltaan! Tuun toistekki, jos uskallatte kutsua.