MARIMEKON JOULUNÄYTÖS

Ootko Helsingissä ja kalenterissa ammottaa tyhjä aukko huomisen kohdalla? Eipä hättää, Paukku-tädillä olisi sulle meinaan tekemistä. Ja ihan sellaista aika mahtavanlaista, jonka missaaminen mua itseäni harmittaa aika suunnattomasti. Ei sillä etten mieluusti viettelisi huomenna serkkuni tupareita, mutta on pakko myöntää, että olisi ollut kiva olla todistamassa Marimekon perinteikkäiden joulunäytösten paluuta maailmankartalle. 

Desktop69

KUVAT MARIMEKKO 

Joten koska mä en pääse, niin menkää edes te! Voitte sitten tulla ilkkumaan ja pröystäilemään, että kuinka mukavata sitä olikaan juoda glögiä pikku pakkasessa ja ihastella Marimekon tämän talven valikoimaa. Buhuu! Ja jos oikein vaihingoniloisia olette, niin ottakaapa kuva näytöksestä Instagramiin ja linkatkaa se meitsille(@piukkuu).