JUST ABOUT WEEK AGO

Kyllä se kai on nyt julkisesti myönnettävä, että hyvästä puhelimen kamerasta voi olla haittaakin. Meinaan se, ettei jaksa raahata enää ”oikeaa” kameraa mukanaan mihinkään. Tai itseasiassa kaivaa sitä pois laukusta. Mutta ajattelin, että nämä pressitilaisuuksista otetut kuvat vielä menevät, eikö? Sinä päivänä kun läväytän pöytään puhelimella kuvatut asukuvat, saatte jo vähän kiukutella. 

Mutta tosiaan, palataan ajassa taaksepäin ihan niinkin kauas kuin viime keskiviikkoon. Silloin kipittelin koulun jälkeen pikaisesti ensin Milttonille ja sitten vielä hiukan pikaisemmin H&M:lle. Tällä kertaa en siis juurikaan kerinnyt sosialisoitumaan vaan lähinnä puikkelehdin kamalalla kiireellä rekkien välissä ja koitin katsastaa kaikki kivoimmat jutut kevään tarjonnasta. Ja otin mää teille tosiaan muutamia kuviakin! 

instagram137

Oikeassa yläkulmassa näkyisi pieni palanen Bik Bokin ensi kevään asusteita. Mallisto muutoinkin näytti kivalta, mutta meikäläinen jumittui tuohon ikkunalaudalle ja kummasti vielä noiden aurinkolasien pariin. Joskus se on oikeastaan vähän ärsyttävää, että nenän päälle istuu oikeastaan arskat kuin arskat. Olisin meinaan voinut kotiuttaa noista jokaikisen. Kaunis oli myös tuo minttuinen kaulahuivi! / En päässyt vielä tänä kesänä mukaan citytennari-trendiin, mutta se johtuikin varmaan siitä, etten löytänyt nättiä paria, jonka hintalappukin olisi ollut siedettävä. Nää Pumat puolestaan oli niin makeet, että nuo voisin ottaa vaatekaappiini ensi keväänä. / Meneekö tääki siihen samaan ”näytän niin onnelliselta tässä, että pakko ostaa”-kategoriaan? Niin meinaan kävi sen Bik Bokin villakangastakin kanssa. Mutta tosiaan, Monkilta löytyi toinenkin tosi makee kesätakki, sellainen musta ja bikerhenkinen….ylläri et tykkäsin. / Björn Borg ei ehkä ole meikäläisen lempparimerkkejä, mutta piru vie että olivat heittäneet makeen repun valikoimaansa! Harmaa väri yllättäenkin miellytti myös. / 

instagram136

No Mimmihän se siinä! / H&M:n tytöt tietää kyllä miten meitä bloggaajia hemmotellaan. Mää pyyhälsin sisään aikomuksena vaan plärätä rekit nopeesti läpi, mutta oli pakko istahtaa alas kun näin mitä herkkuja oikein oli tarjolla. Jumalaisen hyvällä juustolla täytetty minisämpylä, pähkinäinen hedelmäsalaatti ja tuo jälkkäri. Se oli aivan, anteeksi nyt vaan, saatanan hyvää. / Alarivissä näkyisikin sitten meikäläisen lempparituotteet kyseisestä mallistosta. Ne oli hauskasti päätynyt saman nuken päälle kaikki tyynni. Punaiset nahkahousut olis joku päheyden multihuipentuma ja tuo takki saattaisi pelastaa aika monelta talvikekkereihin liittyvältä asupanikoinnilta. / 

Näkyks mittään kivvaa? Ja ärsyttääkö puhelimella otetut kuvat?