I’M SO TIRED OF BEING TIRED

Hirveesti nyt tekisi mieli toistaa itseäni ja itkeskellä sitä, kuinka en saa nyt mistään revittyä aikaa postailemiseen ja vielä enemmän sitä, kuinka tuo syksy sysimustine iltoineen on saanut mut vähän liian vahvaan otteeseen. Sen sijaan ajattelin kuitenkin kertoa jotain kivaa. Vaikka sen, että mulla oli kamalan kiva viikonloppu Forssassa, selvisin maanantaimasennuksesta maratoonipuhelulla Lauran kanssa ja eilinen hullu tiistaikin päätyi ihan onnellisesti. 

Tiistai meinaan oli jotain ihan omaa luokkaansa aluksi. Nukuin kevyesti pommiin ja siltikin kerkesin uneksia korkeintaan neljä tuntia. Juoksin bussiin, junaan ja kouluun sellasta kyytiä, että läikytin aika taidokkaasti aamukahvit takin hihoille. Piirsin puvun peruskaavaa ilman yhtähään täysjärkistä ajatusta päässäni. Menin hysteerisenä terkkarille verikokeeseen ja jouduinkin rokotettavaksi jättipiikillä. Selviydyin jollain kumman keinolla kotiin Sörnäisten Lidlin kautta ja räjäytin smoothieblenderini juuri ostamillani omenilla. Poistelin kynsilakkoja ja sain jostain päähäni, että kylpyhuoneessani on hiiri. Tunnin panikoimisen jälkeen jouduin toteamaan että olen tulossa hulluksi. 

Mutta tapahtui sitä jotain kivaakin. Ryhdistäydyin hiiri-episodin jälkeen ja lähdin kohti keskustaa tapaamaan Emmiä. Söin napani täyteen, join muutaman bissen, paransin maailmaa ja kikattelin hautautuneena lämpimimpään neuleeseen mitä kaapistani löysin. 

DSC06075

DSC06084

DSC06077

KASHMIRNEULE + NAHKAPÖKSYT+KAULAHUIVI H&M/ TAKKI VILA(ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla)/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

REPPU MONKI(saatu blogin kautta)/ 

Tänään onkin ollut asiat sitten hiukan paremmin, onneksi. Asiaan saattoi ehkä auttaa kunnon yöunet tai se, että päätin jo eilen olla stressaamatta mistään turhista. Se päätös oli ihan aiheellinen, kun huomasin tiskaavani yhdentoista aikaan silmät punaisina ja samalla miettien, että tarvitsee tulla postailemaan. No eikä tartte kun nukkua. Ja veikkaan, että ketään teistäkään ei edes huomannut yhtä ylimääräistä päivää ilman postausta.