I HAVE BEEN…..

Pakko sanoa, että uuden samsungin tulo elämääni on poistanut häpeän näistä instagram-kuvilla täytetyistä postauksista. Tai no on se kai edelleen kevyesti vähän nolottavaa räpsiä kuvia aamupaloistaan ja omasta pärstästään, mutta ainakin kuvanlaatu on parantunut potenssiin kymmenen. Sitten kun jaksaisin vielä ahkeroida, ja harjoitella lisää tuolla luurilla kuvaamista. Sillähän kun pystyisi oikein säätelemään asetuksiakin. 

instagram138

instagram139instagram140

instagram141

instagram142

Oon kuvista päätellen luuhannut taas ympäri kyliä ja hengaillut kotona ihan huolestuttavan vähän. Huomasin asian myös eilen, kun palasin kotiin viikonlopun vietosta. Eteisessä odotti sievä pino postia ja jääkaapissa ei ollut mitään syötäväksi kelpaavaa. En mä tosin valita. Vähäisten koulutuntien takia oon nähnyt paljon ystäviäni ja hengaillut rutkasti Forssassa. Se ei haittaa tällä hetkellä yhtään, kun pimeä Hermanni tuntuu niin pirun masentavalta.