I FINISH UP MY COFFEE, IT’S TIME TO CATCH THE TRAIN

Enkös mää tainnut myöntääkkin sen viime viikolla tapahtuneen hirmuisen erheen, kun meikäläinen paineli kassalle uuden takkini kanssa? No jos en, niin kerron nyt. Olin vilkuillut viininpunaista pörrökasaa jo pidempään, mutta tylysti jättänyt sen aina sovittamatta, ettei tulisi mielitekoja karruttaa jo ennestään valtaisaa takkikokoelmaani yhdellä uudella tulokkaalla. Mutta kuinkas kävikään kun kaveri oli heitetty rekkiin, joka julisti takkeja myytävän puoleen hintaan. No niin. Niinhän siinä kävi, että mulla on taas yksi lämmittäjä lisää tuota Helsingin petollista merituulta varten.

Takki muuten menee myös kiinni, vaikka se kuvissa epäillyttävästi siltä näyttääkin, ettei niin tee. Mutta kun mää tykkään käyttää takkeja auki. Yksikin kiinnitetty nappi on meinaan aikamoinen saavutus meikäläiseltä, mutta pakkohan se on, kun tuo edellämainittu pikku puhuri meinaa muuten viedä rotsin pois päältä kokonaan. 

pave6pave5

TAKKI, LAUKKU + FARKUT H&M/ KAULAHUIVI KAPPALAH DESIGNERS FINEST/ NAHKAHANSKAT SEPPÄLÄ/ FARKKUPAITA GINA TRICOT/ 


Ja muuten, jos satuitte pohtimaan tuota kuvissa vallitsevaa valon määrää, niin pakko kehuskella, että ovat otettu oikein yhdeksän aikoihin aamulla. Vaellettiin meinaan Emmin(jolle kiitos kuvista) kanssa tiistaiaamun kunniaksi Polhemille kurkkimaan Gina Tricotin ensi kevään mallistoa. Aikaisesta kellonajasta johtuu siis myös toi hiukan myrtsi naama ja väsähtänyt olemus. Ihan vielä ei oo tästä tytöstä leivottu aamuihmistä.