GLITTER x 2

Tiedostan kyllä varsin hyvin, että olen kuvaillut lähiaikoina huolestuttavan paljon omia nakkisormiani blogin puolelle, mutta kun kaikki kynsijutut kiinnostavat tällä(kin) hetkellä niin kovasti. Toivottavasti teitä ei vielä kyllästytä, sillä meikäläinen sai juuri tällä viikolla uuden massiivisen paketin kaikkea ihanaa Essieltä ja palan halusta esitellä niitä teille. 

Ensimmäisenä kynsiin valikoitui harmaan hiekkainen Sand Tropez, joka on kaikessa mattaisuudessaan ehkä kaunein sävy mihin olen hetkeen törmännyt. Mutta koska olin kovin yltäkylläisellä päällä, menin ja sudin täydellisyyden peittoon ihanasti kimmaltelevalla Set in Stones-lakalla. Jälkimmäinen on osa Essien luxeffects-sarjaa, josta löytyy yhteensä viisi iloisena välkkyvää glitterlakkaa. Ja vaikka mielipiteeni tuli jo varmasti varsin selväksi, pakko vielä hehkutella, että yhden putilon perusteella ainakin ovat parhaita testailemiani. Levittyvät helposti ja glitteritkin yllättävän tasaisesti. 

DSC06342

DSC06382

KYNSILAKAT JA SORMUKSET SAATU BLOGIN KAUTTA 

Jollain tapaa ihanan talviset kynnet saivat seurakseen myös muuta uutta, kun meikätyttö hipsi keskiviikkona Emmi kainalossaan Glitterin pikkujouluihin. Luomulimpparin ja hyvän seuran lisäksi meille annettiin missio valita kaksi lempparituotettamme myymälän valikoimista. Itse sekoilin aluksi valtavan massiivisen kaulakorun kanssa, kunnes myönsin kohtaloni tylsistelijänä ja rakastuin kahteen sormukseen. Kummatkin aitoa hopeaa, niin pirun kauniita ja itse ainakin veikkaisin, että tulevaisuudessa kovassa käytössä. Vai mitä ootte mieltä, eivätkö ookki aika paljon tämän nakkisormisen veijarin näköiset?