COLOR OF THE DAY

Vaikka sodin vahvasti erilaisia värianalyyseja ja liiallista värien yhteensovittelua vastaan, välillä huomaan vuorautuvani samaan väriin päästä varpaisiin. Tänään se on ehdottomasti vihreä. Sellainen utuinen maastonvihreä, jolle olen tunnustanut rakkautta jo useamman vuoden. 

DSC06143

Pro Nailsin kaunis, hieman hailakka sävy pääsi kynsiin jo eilen, kun lakkasin kynteni hirveellä kiireellä junassa matkalla koulusta Vidal Sassoonin-tilaisuuteen. Lakka levittyi uskomattoman helposti ja oli ihanan mattainen. Kerroksia sai kuitenkin sutia yhteensä kolme, jos halajaa samanlaista täyspeittävää pintaa niin kuin meikäläinen. Merkki oli muuten mulle ennestään tuntematon, joten kynsilakkahifistelijänä pyörittelin pulloa innoissani kun sain sen viime viikolla Why Not PR:n toimistolta mukaani testaukseen. 

DSC06127

Mun on pitänyt varmaan kuukauden verran kuvata teille kasa ihania tuotteita, joita sain taannoin mukaani Palonilta. Tämä ”kasa” palasi jostain kumman syystä mieleeni eilen ja aloin heti toteuttaa missiotani. Ensimmäisenä pakko esitellä Ideakorun rannekoru, josta olen salaa haaveillut jo useamman vuoden. Siksi taisinkin olla niin pirun onnellinen kun tää kuoriutui omasta mustasta paketistaan. Se on vaan ihan mielettömän kaunis kaikessa vähäeleisyydessään. Suosittelen kurkkaamaan Ideakorun tuotteet läpi, jos eivät ole vielä tuttuja, sillä niistä löytyy aika kivoja joululahjaideoita.

DSC06140

Ideakorun kaunokainen sai kaverikseen toisen, yhtä ajattoman rannekorun. Ohut ranneke on löytö Gina Tricotin alehyllyiltä, jotka mun on tapana koluta aina tilaisuuden tullen. Mulla kun tuntuu olevan niin omituinen korumaku, että teen sieltä aina ihan mielettömiä löytöjä eurolla tai parilla. 

DSC06147

Yksi alelöytö lisää on H&M:n kauniin vihreä bomber-takki. Omistan vastaavia, mutta erilaisella kuvioilla tai värillä varustettuja jo muutaman, mutta en pystynyt millään jättämään tätä rekkiin jonkun muun ostettavaksi. Kelpaako selitykseksi se, että se istuu kuin hansikas ja maksoi vain kympin? Mun mielestä käy.