BRUNCH WITHOUT BOOZE IS JUST A SAD LATE BREAKFAST

DSC06296Keskiviikkona päätin, että brunssia voi oikeastaan nauttia ihan silloin kuin haluaa. Ei sen tarvitse aina sijoittua sinne viikonlopun kiireettömiin aamuihin, jolloin voi massutella ruokaa napaansa niin kauan kuin kerkeää ja huuhdella koko komeuden alas lasillisella kuohuvaa. Sillä mikäpä muukaan piristäisi päivää paremmin kuin kotitekoinen brunssi? Varsinkin kun sen pistelee poskiinsa visusti peiton alla kyhjötellen. 

DSC06298

DSC06282

Herkkubrunssi ala Pauliina:

– keitä ihan rehellisesti pannullinen kahvia vaan. Litkit sen kuitenkin siinä samalla 

kun alat tiskaamaan ja suorittamaan muita tuskaisia arkiaskareita.

– kiitä luojaa siitä, että jääkaapista löytyy purkki mehua. 

Appelsiinia ja hedelmälihallista, totta kai! 

– muussaa semisti ehkä liian raaka avokado jälkiuunileivän päälle ja mausta 

makusi mukaan. Itse hypetän valkosipulin&chilin täydellistä liittoa tässäkin. 

– keitä munia hiukan liian kauan ja itke salaa, kun keltuainen ei ole tarpeeksi löysä.

– sotkota itsellesi kipollinen taivasta. Omaan reseptiini kuuluu kreikkalaista jugurttia,

 mustikkakeittoa ja luomulaatuista hasselpähkinäpuuroa. Päälle mustikoita,

 hampunsiemeniä ja lusikallinen rouhittuja pellavansiemeniä. 

DSC06291

DSC06258

Saattaa hiukan kuulostaa siltä, että mä vain laiskottelin lounaan teossa ja tyydyin mutustelemaan ruisleipää, mutta ei suinkaan. Mulla, sekä rakkaalla isosiskollani kun on kummallakin samanlainen outo mieltymys välipaloihin. Anniina voi tietysti osoittaa mun luuloni vääriksikin, mutta omasta mielestäni me ollaan kummatkin aina natusteltu mieluummin omenoita kun perunoita lounasaikaan. On itseasiassa jopa aika huonkin tapa, mutta jotenkin olen taas ajautunut tähän pisteeseen. Ensi viikolla lupaan sitten tehdä taas jotain kunnon ruokaa. 

Kertokaapa mulle, että mitä teidän kotibrunsseilla syödään?