YOU SAY SWEATPANTS, I SAY YES!

Oletteko huomanneet kuinka jokaisella bloggaajalla ja noh, varmaan aika monella facebook-kaverillannekin on tietynlaisia maneereja, mitä tulee omakuvien suhteen? Meikäläinen tykkää omissa kuvissaan utuisesta värimaailmasta sekä pikkuisesta hymystä tai ujosti pois käännetystä katseesta. Siispä olikin hauskaa antaa Emmin tehdä tänään kaikki puolestani. Emmi kuvasi, valikoi mielestään parhaimmat otokset ja piru vie, muokkasikin ne vielä mulle. Mutta hehe, myönnettökään, saatoin mä hiukan fiksailla niitä itsekkin. 

10210782945_0ce058aed5_o

10210675864_67d746e7b4_b

10210881633_cb2210a1f6_b10210677404_6637ab6292_b

BIKERTAKKI SEPPÄLÄ/ COLLEGEHOUSUT+KAULAHUIVI H&M/ PAITA VERO MODA*/ 

LAUKKU ZARA/2NDHAND/ TENNARIT CONVERSE*/

*saatu blogin kautta 

Asu puolestaan saattaa aiheuttaa minimaalisia naurun tirskahduksia, myönnän senkin. Saatoin tänään herätä luokkakaverini tekstiviestiin ja vetäistä kiireessä päälleni ensimmäiset vaatteet mitkä käteeni sain. Hörpin myös aamukahvini junassa kera banaanin ja sudin bb-voiteet naamaani lennossa juuri ennen kuin marssin kouluun kaksi tuntia myöhemmin kuin olisi pitänyt. Huppista!

Kävin lökäpöksyissäni kaiken kukkuraksi piipahtamassa myös I love me-messuilla. Hippasen hävetti istuskella Specsaversin näytösyleisössä, mutta koitin vakuutella itselleni, että näytän katu-uskottavalta. Karattiin aika nopeesti paikalta, joten en joutunut onneksi kovin kauaa kärvistelemään. Huomenna visiitti messuille onkin sitten pidempi kun menen tekemään duunia paikan päälle. Ja toivottavasti hiukan paremmin laittautuneena.