THE ART OF DOING NOTHING

Forssassa on ihmisen hyvä olla. Ainakin silloin, kun on aika olla oikeasti tekemättä mitään. Kun ei ole oikeastaan mitään tekemistä, on helppoa olla tuntematta syyllisyyttä siitä, että laiskottelee päivät pitkät. Siispä olen omistanut aikani siskon kanssa kahvitteluun ja sohvalla makoiluun, ystävien näkemiseen ja kummitädin luona herkutteluun. Sain syyslomaksi vielä käyttööni serkkuni kämpänkin kun pirulainen on matkustanut useaksi viikoksi etelän lämpöön ja uskoi avaimensa minulle. Joten Milla, jos luet tätä niin a) oon ollu tosi kiltisti ja jopa hakenut sun postit ja b) sori että lainasin tota huivia minkä juuri pari kuukautta sitten myin sulle. Se onkin aika kiva, mutta lupaan silti ehkä olla varastamatta sitä takaisin. 

DSC05409DSC05433DSC05421DSC05435

NEULEPAITA+TEKONAHKAHAME+LAUKKU H&M/ KAULAHUIVI GINA TRICOT/

BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/


Nyt suljen jälleen läppärin pikaisesti ja palaan vellomaan syyslomalaisen rentoon elämään. Saatan ehkäpä hörpätä toisen kupillisen kahvia tai otan päikkärit. Tarvii nauttia vielä hetki, ennen kuin tarvitsee palata muutamaksi päiväksi Helsingin hälinään. Miten tässä näin kävi, että Forssa alkaa tuntumaan niin kivan kotoisalta heti kun muutan täältä pois? Petollista.