SOMETHING AND NOTHING

Pitkästä aikaa kunnon ig-pommitusta täällä bloginkin puolella. Olen mielestäni semisti kyllä rauhoittunut kuvien latailun suhteen, mutta kyllä sinne silti tulee aikas paljon päiviteltyä kaikenlaista. Nyt oli hirmuisen paljon materiaalia erilaisista blogijutuista, Forssasta, ystävistä ja siitä tärkeimmästä eli ruuasta. 

instagram127instagram128instagram129instagram130instagram131instagram132instagram133instagram134instagram135

Kuvat puhuvat paljolti puolestaan, mutta pakko nostaa tuolta paljouden joukosta Leijonasydämen kutsuvierasnäytös oikein erikoisjalustalle. Ei siksi, että en oo ehkä ikinä nähnyt noin paljoa julkkiksia yhdellä kerralla vaan siksi, että itse leffa oli ihan mahtava. Tärkeä sanoma, tunteita laidasta laitaan ja mahtavia näyttelijäsuorituksia. Olin ensimmäistä kertaa pitkään aikaa todella innoissani suomalaisesta elokuvasta. Jopa niin innoissani, että taisin tirauttaa muutaman pikkuisen kyyneleenkin. Suosittelen ihan ehdottomasti, että raahaudutte piiloon pikku pakkasia elokuvateatterin lämpöön. Annan jopa luvan ostaa karkkia!