SANTORINI MARTINI

Taisin jo aikaisemmin kehuskella, että olen siirtynyt kesäisten kynsien kavereista, pastelleista&kirkkaista sävyistä, syksyisen tummaan maailmaan? No perun puheeni. Silloin mulla ei ollut vielä käsissäni ihanan ärtsyä mintunvihreää, joka on yhtaikaa hauskan hempeä ja yllättävän räiskyvä. Se näyttää mahtavalta kynsissäni, jotka pakotin itseni leikkaamaan jälleen lyhyiksi. Sormet ehkä muistuttavan nyt enemmän soijanakkeja, mutta pituutta alkoi olemaan sen verta paljon mustissa kynsissäni, että ne alkoivat näyttää pelottavilta jopa omasta mielestäni. 

DSC05487

DSC05494

DSC05491

Sain minttuista hammastahnaa muistuttavan kynsilakkani reilu viikko sitten I love me-messuilta, jossa yhteistyökumppanillani Miss Lisillä oli Red Carpetin esittelypiste. Jos on mennyt kyseisten lakkojen idea täysin ohitse, niin suosittelen tsekkaamaan aiemmin tekemäni tutorialin(CLICK!), jossa näytetään miten tuollainen kotioloissa tehtävä geelilakkaus oikein onnistuu. Nyt sormissani on neljäs yritys geelilakkauksesta ja vaikka se ei vieläkään ehkä ole täydellinen, olen siihen jo aika tyytyväinen.

Niin ja jos otsikko kuulostaa korvaan ihan mahdottoman oudolta, niin valaistakoon, että tuo uusi lakkani kantaa sellaista nimeä. Ei mene siis suinkaan minun piikkiini tämä ah-niin-runollinen lausahdus.