RAINING LIKE HELL

Voi syksy minkä sää teit. Olin juuri päässyt siihen onnelliseen euforiaan, jossa hihkutaan oranssina hehkuvalle kotikadulle(muttei purkkirusketetuille nassuille, nyt lapset ne tökötit piiloon jo) ja kirpakalle aamuilmalle. Ja sitten tulee se päivä, kun herään todellisuuteen ja joudun palaamaan ulko-ovelta takaisin sisälle vaihtamaan kengät ja nappaamaan sateenvarjon mukaani. Mutta oikeastaan mä tykkään enemmän tuollaisista kunnon rehellisistä rankkasateista. Sellaisista, jolloin on vaan pakko jäädä viiden metrin päähän autotiestä ettei saa kuravettä niskaansa. Ainakin kun vertaa tuohon tämän iltaiseen trooppiseen sumuun, joka tuuleen yhdistettynä piiskasi suht kettumaisesti meitä ulkonaliikkujia juuri sopivasti sillä hetkellä kun meikä pakotti Emmin kameran taakse. 

Ja siinä olikin sitten ehkä maailman pisin alustus sille, miksi näytän kuvissa noin kiukkuiselta, vaikka oikeasti olin tosi onneissani. 

DSC05109

DSC05114

DSC05124

DSC05103

HAME, KUKKABOMBER+LAUKKU H&M/ NEULEPAITA+SORMUKSET GINA TRICOT/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ KAULAHUIVI ZARA/ 

Ja vaikka tuo sade ehkä hiukan ottikin pannuun, niin pakko sanoa, että nyt eletään kyllä oikein kivaa aikaa noin pukeutumisen puolesta. Saa kerrostaa päällensä erilaisia tekstuureja vaikka millä mitalla, mutta jättää silti sääret vain ohuiden sukkahousujen verhoamiksi taikka kietoa kaulaansa niin paksun kaulahuivin, että pärjää hiukan ohuemmallakin takilla vallan mainiosti. Niin ja tuo huivi nyt piristi meikäläistä muutenkin. Se on viime talven lemppari ja olin jo ihan unohtanut kuinka mukavaa sen uumeniin on kätkeytyä. Suosittelen sinnekkin suuntaan kaivamaan jonkun ihanan pehmoisen lempparin jo hiukan ennakkoon kaappien kätköistä. 

PS. Eikö mun tukka näytäkkin muuten hassulta, kun olen piilottanut niskaponnarin bomberin ja kaulahuivin alle? Melkein kuin olisi leikannut kutrinsa lyhyiksi.