MY BAD

Meikätyttö naputtelee tällä kertaa postausta Ruotsin puolelta, jonne saavuttiin tänään aamulla muutaman muun blogimimmin kanssa. Piti päivitellä oikeasti jo eilen illemmalla, mutta ollaan pidetty itsemme niin kiireisinä, että istahdin koneen ääreen ensimmäistä kertaa vasta nyt. Tosin nytkin kääriytyneenä hotellin jättiläismäiseen pyyhkeeseen ja juuri aloittamassa laittautumisen iltaa varten. Meidän tarvii meinaan lähteä pikkuhiljaa taas hipsimään tuonne kaupungille päin. 

Mutta sitä ennen tahtoisin synninpäästön. Pohdiskelin eilen kokonaisen aamupäivän, että voinko mää ostaa itselleni sen harmaan Bikbok x Olsen takin, jonka perään hehkuttelin täällä blogin puolellakin. Mulle kun meinasi käydä niin hassusti, että olisin jäänyt vallan ilman koko takkia. Olin laittanut pressivaraukseen yhden koon liian suuren, mutta onneksi Kampin myymälän tytöt onnistuivat jostain minulle taikomaan oikean kokoisen. Ja kun mä sitten eilen marssin sitä oikean kokoista kaunokaista kurkkaamaan, olin jo aika varma, että mun on se pakko ostaa. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, että yhden takin ostamista kovasti harkinnut Pauliina poistuikin liikkeestä ei vaan yhden, vaan kahden(!!!) takin kanssa. 

Yltiöpäistä holtittomuutta, tiedän, mutta kun se toinen oli niin mehevässä alennuksessa, etten voinut olla ostamatta sitäkin. Selitys hyväksytty? 

DSC05540DSC05546

Kunnon teaser-kuvia, mutta lupaan pikapikaa kunnollista asukuvaa takeista ihan päällä asti. Tuo musta veijari mulla on mukana täälläkin, joten toivotaan että joku niistä tänään näpsityistä kuvista onnistui. Palaan asiaan, myös matkakuulumisiin heti kun kerkeän. Nyt on pakko alkaa sutimaan naamaa kuntoon!