MEDISMILE

Muistatteko, kun jännittelin tuossa muutama viikko sitten suuhygienistille menoa? Tai oletteko huomanneet, kuinka leveästi meikäläinen irvistelee nykyisin varsinkin tuolla Instagramin puolella? No noihin kumpaankin löytyy oikein looginen selitys. Meinaan se, että meikäläiselle tehtiin vihdoinkin jotain, josta olen jo piiiitkään haaveillut: hampaiden valkaisu. 

Olen aina pitänyt suussani asuvista leegoista siinä mielessä, että ne ovat kauniin malliset ja elelleet lähes oireettomasti kaikki yhteiset vuotemme. Ainoa, ja hyvin pitkä miinus on aina ollut hampaideni hieman tunkkainen väri. En ole oikeastaan varma, onko se ollut sellainen aina vai olenko itse aiheuttanut sen vuosien saatossa. Omaa tuhoa oli joka tapauksessa ienrajoihin ja erityisesti alahampaiden takaosiin muodostuneen tummentumat. Siispä olin oikein onneissani, kun Medismile ehdotti minulle yhteistyötä valkoisemman hammasrivistön saavuttamiseksi. 

instagram126

Mulla on myös jokin sisäsyntyinen hammaslääkäripelko (sisäsyntyinen siksi, että multa ei ole koskaan edes porattu yhtäkään reikää) ja olinkin aika jännittynyt tepastellessani ensimmäistä kertaa Medismilen ovista sisälle. Vastassa oli kuitenkin mukava henkilökunta ja jännitys lievittyi heti. Ensimmäisellä kerralla suuhygienisti rapsutteli pois hammaskivet(jota oli paljon) ja puhdisti hampaiden pinnat soodapuhdistuksella. Olin ihan ihmeissäni tuon jälkimmäisen vaikutuksesta hampaisiini. Kaikki värjäymät lähtivät, jopa ne pahimmat kahviläntit ja hampaat tuntuivat kuin uusilta. Sellaisilta ihanan sileiltä. Suosittelen erityisesti niille, joilla on tapana siemailla sumppia tai poltella kessua. 

Toisella kerralla tehtiin sitten itse se tehovalkaisu. Jänskäsin tätäkin käsittelyä hitusen, koska olin tehnyt jälleen tuhoa googlen ihmeellisessä maailmassa ja lueskellut kauhutarinoita vaikka mistä tuskallisista vihlomisista palaneisiin ikeniin. Mutta mulla meni kaikki nappiin. Mitä nyt oli vähän tylsää makoilla hoitopedillä n. 45 minuuttia muotti suussa ja ledi-valo vaikuttamassa. Mutta malttamattomankin venailu palkittiin ja tällä hetkellä meikäläisen hammasrivistö hohtaa neljä astetta vaaleampana kuin aikaisemmin. Kyllä kelpaa. 

Ja koska ne siellä Medismilessä on vaan aika reiluja, niin tahtoivat tarjota teillekkin edullisen mahdollisuuden testata meikällekkin tehtyä tehovalkaisua. Se maksaa normaalisti melkeinpä kolme sataa mutta te saatte sen tarjoushintaan 149 euroa. Saatte hoidon tarjoushintaan, kun mainitsette aikaa varatessanne, että lueskelette meikäläisen blogia. Tarjous on voimassa kaikissa varauksissa, jotka tehdään lokakuun loppuun mennessä. Itse hoitoaika voi siis olla vaikka joulukuussa, kunhan varaus tehdään lokakuun puolella. 


MEDISMILE 

Martinkyläntie 67, Varisto/Vantaa

puh. 010 3200 800