MAYBE NOT THE PRETTIEST

Meillä oli koko viikonloppuna sellainen terve pieni puna poskilla, koska löydettiin itsemme alituiseen tilanteesta, jossa oltiin ihan pikkasen myöhässä. Perjantaina laivan saapuessa maihin meidän piti ottaa vielä pikkuinen lepohetki hytin upottavien sänkyjen uumenissa, kunnes meille sillai lempeän ystävällisesti huomautettiin, että meidän tarvitsisi oikeastaan luovuttaa hyttimme niinku just nyt heti. Ja sillai olisi sitten taas vähän kiirusta.

Siispä kaavailemani hiusten peseminen ja noin muutoinkin ihmiseltä näyttäminen jäi haaveeksi. Jatkoin reissua siis hyväksi havaitulla ”ponnari päähän ja ekat vaatteet laukusta”-meiningillä. Mutta koska oli kamera ja sitä taitavasti käyttäviä blogikollegoja, oli pakko ikuistaa itsensäkin. Tää on nyt jotain välimaastosta koditon ja satanisti, mutta pakko myöntää, että tolta mä taidan suurimman osan arkipäivistäkin näyttää. Tosin toivoisin, ettei mun arkiolemukseeni kuulu tuollainen lievästi krapulainen naamavärkki, jossa juuri ja juuri pysyy silmät auki….

DSC05699

DSC05685DSC05672

DSC05678

TAKKI BIK BOK/ HOUSUT H&M/ PAITA GINA TRICOT/ REPPU 2NDHAND/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

Takki muuten on toinen niistä viime viikkoisista Bik Bokin ostoksistani. Olen sovitellut sitä useaan otteeseen tässä syksyn mittaan, mutta kieltänyt itseltäni järjestelmällisesti myös sen ostamisen. Torstaina kassalle taapertaessani bongasin rekillisen näitä, eri värisinä ja materiaalisina sekä kovin kutsuvassa alennuksessa. Seitsemänkympin hintalappu oli vaihtunut viikonlopun ajaksi kolmeenkymmeneen euroon, joten arvaattekin varmaan minkälaisen kohtauksen sain asiasta järjestettyä. Onneksi vain oman pääni sisällä, mutta johti se kuitenkin uusinta kierrokseen sovituskopissa ja lopulta kassalle asti. 

Ja vielä ei onneksi kaduta ainakaan yhtään. Se korvaa meinaan hienosti meitsin lempparin, ikivanhan tekonahkatakkini, joka ei oikein meinaa passata tällä hetkellä mihinkään asuun, koska hengailen melkein päivittäin nahkahousuissani. Tai hameessani. Tai muuten vaan jossain nahkaisessa.