LITTLE B….WITCH

Mä olen saanut tässä lähiaikoina taas ihan valtavasti uusia lempinimiä. Yksi niistä tuli Mimmin suusta, kun se viime lauantaina mittaili mua hetken aikaa päästä varpaisiin ja ystävälisesti totesi mun näyttävän ”pikku noidalta”. Myönnettäköön, että oon saanut kuulla noita-akka kommentteja muutoinkin lähiaikoina violettina viihtyneen kuontaloni ansiosta, mutta nyt taisi olla asullakin jotain osuutta asiaan. 

DSC05833

DSC05846

DSC05839

TAKKI BIK BOK/ HOUSUT PIECES*/ KAULUSPAITA H&M/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ LIERIHATTU LINDEX*/ REPPU 2NDHAND/ 

Vai mitäs tykkäätte tästä hattupäästä? Musta joku voisi pikku hiljaa tulla ravistelemaan mua, ja kertoa, että vaikka ulkona onkin ihan mahdottoman pimeää, mä voin silti käyttää värejä. Tai ainakin musta tuntuu, että lähipäivinä mun villi väripilkkuni on tarkoittanut harmaata t-paitaa. Muilla samaa ongelmaa?