I’M GOOD AT EXPLAINING

Joku saattoikin kiinnittää huomiota niihin poposiin, jotka näkyivät tiistaina julkaistussa Samsung-postauksessa. Kyllä, ne ovat uudet ja ylpeästi myönnän sen. Tahtoisin myös painottaa, että en ole ostanut uusia kenkiä varmaan heinäkuun jälkeen ja nämäkin löysin Tukholman Dinskosta aivan naurettavasta alesta. Yksi yksinäinen pari meinaan hengaili alehyllyillä ilman hintalappua ja epäröin hetken uskallanko mennä edes kysymään hintaa kengille. Rohkaistuin kuitenkin ajattelemalla, että käyn heittämässä ne heti takaisin hyllyyn, jos hinta on yli kolmekymmentä euroa. Keskustelumme meni suurin piirtein näin: 

Minä: ”Hi! I didn’t find price for these?”

Myyjä: ”Okay, let me check. Hmmm…they cost 99 crowns.”

Minä: ”99 crowns….it’s ten euros?? OMFG, I TAKE THEM!” 

P1010072

P1010074

Joten tosa ne nyt sitten on. Kuudenkympin tossukat, joista maksoin vaivaisen kympin. Hinnan lisäksi huvittavinta on se, että olen a) pyrkinyt välttämään korollisia kenkiä, koska en ikinä käytä niitä epämukavuuden takia ja b) inhoan normaalisti tuollaisia korollisia tennareita. Mutta ensimmäisen epäkohdan kumotakseni on pakko todeta, että nuo ovat aivan mielettömän hyvät jalkaan. Toki ne vaativat kevyen venyttelyn, mutta nyt ovat jo sopivasti venahtaneet. Toisekseen tahtoisin mainita, että nuo on ihan älyttömän hienot. Erilaisten materiaalien yhdistelmä on todella onnistunut ja en voi olla heltymättä noille tarranauhoille. Niin söpöt!