ILOVEME

DSC05251

I love me-messut olisi sitten meikätytön osalta taputeltu tälle vuodelle. Kiirehdin messuille muutaman frendin kanssa jo aamusta ja viihdyin paikalla melkein illan viimeisille aukiolotunneille asti. Nyt on puhti niin pois, että istuskelen bussissa matkalla forssaan reteesti ilman kenkiä ja lauantaibisse toisessa kourassa. Siispä jätän sanaisen annin aika laihaksi ja keskityn noihin messuihin näin kuvien muodossa. 

DSC05230

DSC05245

DSC05274

Messualue näytti kovin kivalta, mutta oli mun mielestä aika sekavan oloinen. Alueen sai kiertää muutamaankin kertaan jos mieli nähdä kaiken mitä oli tarjolla. Tilaa oli kuitenkin mukavasti, ainakaan meikäläinen ei joutunut ahdistumaan missään ruuhkissa ja kahvillekkin pääsi kun sitä alkoi tekemään mieli. Mä tilasin kahvini Costumen ja croissantin kanssa. Itse messuillija oli taas valvonut yönsä selkäkipujen kanssa ja näyttikin hiukan siltä. 

DSC05189

DSC05193

DSC05199

Morocconoil oli panostanut messuihin aikas näyttävästi. Itse osasto oli tuotteelle ominaisesti pirtsakan oranssina, esittelijöitä oli paljon ja messukävijöille jaettiin joka kulmalla hiusöljyjä testaukseen. Myös Remingtonilla oli tosi massiivinen ja makea messupiste, missä mm.Mariela Sarkima oli vääntelemässä kauniita kiharoita ihmisten kutreihin. Mä oon muuten saanut lähiaikoina muutamia Remingtonin tuotteita testaukseen, kiinnostaisko teitä kuulla niistä lisää? 

DSC05210

DSC05228

DSC05216

DSC05214

Kosmetiikan saralla löytyi vaikka mitä mielenkiintoista. Näkyvimmin ehkä esillä oli luomukosmetiikka ja erilaiset kynsijutut. Mä kävin tietty utelemassa vaikka mitä vaikka keneltä! Ja vaikka olenkin kieltänyt itseltäni kosmetiikan shoppailun massiivisten varastojeni vuoksi, Laveralta tuli ostettua kuvissakin näkyvä värillinen kulmakarvageeli kun se oli niin hyvässä messutarjouksessa. Yhteistyökumppanini Red Carpet Manicurelta sain puolestaan mukaani ihanan, mintunvihreän kynsilakan, josta pakko laittaa kuvia myöhemmin. Lisäksi mieltä jäi kaihertelemaan Ciaten folioarkit, joilla saisi kuulemma makeita efektejä geelilakkaukseenkin! 

DSC05297

DSC05299

DSC05303

DSC05240

Vaatetuksen puolelta ei ollut ainakaan minulle hirveästi tarjottavaa. Eniten taisin viettää aikaani Lumin nahkalaukkujen parissa(tuo musta pikkulaukku…pakko saada!) sekä Shwingsin pisteellä, josta sain valita mukaani mieleiseni parin. Glittersiivet pääsevät mitä luultavimmin koristamaan tennareideni varsia. 

DSC05315

DSC05346

Myös Marvis antoi mulle mukaani kasan tuotteita, kun olin niitä niin kiinnostuneena hypistellyt ja ylistänyt. Tarvitsee esitellä ne teille vielä erikseen, niin makeita nuo mielestäni ovat!

DSC05342DSC05323

DSC05328

Terveyspuolella meikätyttö arvatenkin ihasteli eniten luomuruokia. Eniten taisin ihastua pikkuisiin suklaalevyihin, joiden raakasuklaa tehdään kuulemma käsin Helsingissä sekä supersuloisiin Ekosegon teepakkauksiin.

Mutta sellaista, nyt loppuu läppäristä akku ja alkaa meikäläisenkin energiatasot olla aika lopussa. Kertokaas te puolestanne mulle, että mikä oli kivointa messuilla, jos te siellä siis kävitte! Niin ja huomennahan on vielä päivä uusi ja koko päivä aikaa kierrellä ympäri ämpäri messukeskusta.