ESSIE FALL COLLECTION 2013

En nyt haluaisi kuulostaa hirveän turhamaiselta, mutta mun viime viikkoinen flunssailuni parani potenssiin kymmenen sinä aamuna(tai päivä se tais siinä vaiheessa olla) kun heräsin postimiehen ovikellon rimpautteluun. No okei, saatoin ehkä järkyttää oven takana seisovan tytön ulkoisella olemuksellani, mutta sain vastineeksi kauhistuneesta ilmeesta pikkuisen paketin L’orealilta. Tai no pikkuisesta voidaan tietty olla montaa mietä, paketista kun paljastui Essien syksyn lakkakokoelma. 

DSC05185

Kynsilakat saatu blogin kautta

Olinkin jo vähän ehtinyt kyllästymään kesän ajan kynsissä viihtyneisiin puuterisiin pastelleihin ja niihin kirkkaimpiinkin sävyihin. Siispä kuusi, ihanan murrettua, syksyistä ja tummaa sävyä sai aikaan tilanteen, etten oikein tiedä mitä olisin sormenpäihini ensimmäisenä sutinut. Aloitin kuitenkin mahtavalla, metallinhohtoisella violetilla ja tällä viikolla vaihdoin yönsiniseen, melkeinpä mustaan, ihanasti kiiltävään lakkaan. Niin ja varpaatkin sai pitkästä aikaa itseensä väriä kun lakkasin ne tuolla oikean alakulman Cashmere Bathrobe-sävyllä. Kuvasta ei muuten huomaakaan, että kauniin harmaan lakan seassa on pikkuisia hilehippuja. 

Tää saattaapi olla mun tän ”malliston” lemppari. 

Mikä on teidän syksyn 2013 lempparilakkanne?