BLACK MASK

Vaikka pitkä viikonloppu Forssassa olikin mitä mahtavin, toin sieltä tuliaiseksi Hermanniin jotain ikävää. Meinaan ilkeän ja ärsyttävän flunssan. Lohduttaudun sillä, että noin puoli Suomea tuntuu olevan kanssani yhtaikaa kipeänä, mutta tahtoisin siltikin itselleni jonkun kaverin tänne yksiööni, joka antaisi sympatiaa ja kantaisi mulle ruokaa suoraan nenän alle. 

Olen tässä nyt muutaman päivän lähinnä koomaillut sohvalla, selannut läpikotaisin digiboksini tallenteet ja onneksi jaksanut vähän naputella sisältöä blogiinkin. Koulunkin oon missannut suosiolla, etten mene tartuttamaan luokkalaisiani, mutta eilen tein rohkeat ja poistuin neljän seinän sisältä noin kolmeksi tunniksi. Jestas mikä virhe. Mutta kun Palonilla oli muotinäytös ja mää niin innoissani tahdoin mennä sitä katsomaan. Siispä naamioiduin mustaan, vedin päälleni niin paljon kerrosta kuin kehtasin ja kävin katsastamassa vähän ulkomaailmaa. Viimeistään kotimatkalla, kun pakotin itseni vielä ruokakauppaan pelastamaan itseni nälkäkuolemalta, alkoi meikätyttö kaipaamaan takaisin sohvalle peiton alle. 

DSC05041

DSC05044

DSC05047

KAULAHUIVI, NAHKAPÖKSYT+KOPPALAKKI H&M/ PAITA GINA TRICOT/ HAPSULIIVI SAVANNAH/ BIKERTAKKI SEPPÄLÄ/ LAUKKU 2NDHAND/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

Jäi eilisestä sentään pari kuvaa todisteeksi, kun nakitin äkkiä blogikollega Vimpsin ikuistamaan asuni. Taidan pukeutua toistekin kokomustaan, sillä vaikka nenä vuosi ja yskitti niin perkeleesti, näytän ihan asialliselta. Tai no, niin asialliselta, kuin voi ihminen koppalakissa ja hapsuliivissä näyttää.