BIKBOK x OLSENS

Olen kääntänyt aivot niin huolelllisesti loma-asentoon, että tajusin nyt vasta, etten ole hehkuttanut teille ollenkaan Bikbokin ja Olsenin siskosten yhteistyömallistoa, jota kävin hypistelemässä viime viikolla. Vai kaksi viikkoa sitten? 

No samapa tuo, hyvältä se näytti silti. Mä innostun aina todella paljon tälläisistä yhteistyömallistoista, koska niiden avulla syntyy usein mahtavaa jälkeä, mutta harvoin ne ristiää ihan täydellisesti sitä tyyliä, mitä itsensä päälle laittaisi. Tämäkään ei ollut ihan täysin meikäläisen heiniä, mutta löysin sieltä muutaman niin kauniin asian, että huokailin peilin edessä useamman kymmenen minuuttia mallailemassa mallikappaleita päälleni. 

DSC05168

DSC05152DSC05160DSC05170DSC05145

Värimaailma oli mukavan, noh, väritön ja leikkaukset jännittävällä tavalla yksinkertaisia. Aiemmin syksyllä julkaistu mallisto keskittyi enemmön arkiseen, grunge-tyyliin ja tämä puolestaan juhlavampaan pukeutumiseen. Mun mielestä on ilo nähdä, että juhlapukeutuminen ei aina tarkoita paljetteja ja lyhyitä helmoja. Materiaaleilla ja silhueteilla leikittely on paljon mielenkiintoisempaa ainakin itseni mielestä. 

Desktop64

Omat lempparini näkyvät ylhäällä. Munan mallinen villakangastakki vei mun sydämeni ihan täysin. Väljästi leikattu takki istui mun hartioilleni ihan uskomattoman hyvin jopa tuossa mallikappalekoossa ja mun tekikin hiukan mieli hipsiä ulos ovesta takki päälläni. Se täytti oikeastaan kaikki kriteerit, mitä meikä on asettanut talvitakilleen. Mulla on itsestäni kuviakin, joissa pönötän huomattavan onnellisena kyseisen takin sisällä. 

Mä ihailin pitkään myös noita neulepaitoja, joita sai muistaakseni kolmessa eri värissä. Selän vetoketju ja aukinaiset sivusaumat viehätti mua oikein kovasti. Se olisi makeeta pukea esimerkiksi ruutupaidan päälle. Tarvii varmaan testata sitä ainakin niin, koska mun on pakko myöntää, että saatoin varata nuo kummatkin sovittelua varten. Harmi, ettei mulla taida olla rahaa niiden ostamiseen. 

Nyt mää meen suihkuun ja lähen taas vaihteeksi Milttonille, tänään tosiaan taidetaan keskittyä vaatteiden hypistelyn sijaan elektroniikkaan ja ruokaan. Passaapi pikkuisen krapulaiselle Pauliinalle, joka oli eilen vähän turhan kosteilla jatkoilla muiden blogityttöjen kanssa.