BIG EYES

Indiedaysillä on tällä hetkellä menoillaan massiivinen kampanja Maybellinen Big Eyes Mascara-tuotteen tiimoilta ja meikäläinenkin kutsuttiin mukaan tekemään oma versioni tämän syksyn lemppareimmasta catwalk-lookista. Tuotteita sain käyttööni kolme, kaksipäisen ripsivärin, syksyn sävyissä hohtavan luomiväripaletin sekä eyelinertussin. Kaksi ensimmäistä olikin jo vanhoja tuttavuuksia, ja olen käyttänyt niitä meikissäni päivittäin siitä asti kun sain ne blogini kautta testaukseen joskus syyskuun alussa. Eyeliner sen sijaan oli käsissäni nyt ensimmäistä kertaa, mutta pakko kehua, että sillä saa nopeasti aikaan kauniit ja siistit rajaukset. 

14.10

Pienen tautatyön jälkeen tykästyin erityisesti tänä syksynä nähtyihin kissamaisiin rajauksiin, oranssina hehkuviin sävyihin sekä alaluomen korostamiseen. Siispä yhdistin meikkiini kaikki kolme elementtiä ja sain aikaiseksi tälläistä: 

14.101

Itsehän en ole kovinkaan näppärä tuon meikkaamisen saralla, mutta aikas pienellä vaivalla sai aikaan trendikkään silmämeikin. Yläluomelle sekä kulmakarvan kaarta korostamaan sutaisin paletin vaaleinta, ihanan helmiäistä sävyä, joka on tällä hetkellä mun yksi ehdoton lempparini. Alaluomelle levitin puolestaan ensimmäisenä paletin tumminta, kauniin ruskeaa sekä reippaasti vielä paahteisen oranssia. Korostaa muuten aika makeesti meikäläisen vihreitä silmiä, eikö? 

Ohuen kissamaisen rajauksen piirsin kaartumaan hiukan ylöspäin ja koko komeuden kruunasin sutimalla ripsiin tänä syksynä lanseerattua uutuusripsaria. Se on muuten aika näppärä kapistus, sillä putelista löytyy erikseen harjat sekä ala- että yläripsillä. 

Kiinnostaisiko teitäkin testailla Maybellinen tuotteita, kun mä niistä niin usein täällä kohisen? Jos vastaus oli myöntävä, niin naputelkaas tyttäret tuonne kommenttilaatikkoon, että mikä on teidän lemppari meikkivinkkinne tänä syksynä. Jättäkääpä kommenttinne torstaihin mennessä, liittäkää mukaan sähköpostinne ja tittidii, saatatte voittaa n.40 euron arvoisen tuotepaketin! 

Niin ja hei, mitä mieltä te ootte ylipäätään tuosta tämän syksyn Big Eyes-trendistä, jossa ideana on meikata suuremman näköiset silmät korostamalla myös alaripsiä? 

KISA ON PÄÄTTYNYT!