VOITA MATKA JENKKEIHIN

Oijojoijoi! Nyt tuleekin putkeen ennätykselliset kaksi postausta, kun meikätyttö täysin unohti, että tänään onkin maanantai. Niin saattaa käydä, kun viettää pitkän viikonlopun kotipuolessa tyttöjen kanssa ja on niin väsynyt kaikesta löhöilystä, että siirtää kotiinpaluunkin sunnuntailta seuraavalle päivälle. Hupsista keikkaa ja sillee. 

Mutta anyway, tänäänhän mun meinaan piti naputella teille postaus, joka liittyy taasen sekä I love me-messuihin että kilpailuihin. Tällä kertaa kuitenkin voittajia on teidän lukijoidenne lisäksi me bloggaajat. Kuulostaako hassulta? No antakaapas kun mä selitän. 

Suomi-Seuran Matkatoimisto on ottanut tehtäväkseen selvittää, että mitä me suomalaiset söpöläiset oikein toivotaan häämatkoiltamme ja millainen se olisi, jotta se täyttäisi sanan ”unelma”. Siispä he pyysivät apuun kuusi bloggaajaa, jotka suunnittelivat raakaversion omasta unelmien häämatkastaan. Itse olin aluksi hieman epäileväinen, sinkkutyttö ja häät ovat mitä kummallisin yhdistelmä, mutta pienen suostuttelun jälkeen lähdinkin suunnittelemaan matkaa innoissani. Koska mun sisältäni puuttuu se pieni hääihminen, ajattelin matkaa lähinnä sellaisena, jonka tahtoisin tehdä minulle rakkaan&tärkeän ihmisen kanssa. Olkoon se sitten se aviomies. 

En viitsinyt vaivaannuttaa enempää itseäni kuin teitäkään ja tein vähän hassumman videon,

jossa en näyttänytkään ollenkaan omaa pärstääni:

Kuten videon lopussa hehkutinkin, niin tosiaan yksi meistä bloggaajista sekä yksi teistä äänestäjistä voittaa, uskomatonta mutta kyllä, matkan jenkkeihin! Oon asiasta enemmän kuin innoissani (mikä ei varmaan videolla kuulu, köh köh) ja toivonkin että tei videosta tykänneet kävisitte tykkäämässä siitä konkreettisesti myös tuolla facebookin puolella eli TÄÄLLÄ! Olisi aikamoinen unelma opiskelijalle, jonka budjetti venyy tällä hetkellä ehkä just ja just bussilippuihin toiselle puolelle Suomea, päästä matkalle yhteen unelmiensa matkakohteeseen. Ton myötä meikätyttö pääsisi muuten myös lennähtämään ensimmäistä kertaa ulos Euroopasta. Hullua! 

Ja onhan tää aika huippua teillekkin. Teidän tarvitsee siis vaan kipasta tuonne facebooksivuille, äänestää lempparianne ja tadaah, saatatte voittaa matkan New Yorkiin!