VANISHING BEAUTY

Olen viettänyt viikonloppuni isosiskon ja ystävien kanssa. Juoruillen sekä viinilasin että kahvikupin äärellä, nukkuen pitkään ja mussuttaen hyvää ruokaa. Sosiaalisen viikonlopun taikka eilen myöhään venyneen illan seurauksena sanainen arkku on nyt täysin tyhjillään. Siispä turvaudun eilen napsaistuihin asukuviin, joissa koitin viehkeästi keimistellä vähät välittäen muutama päivä sitten yllättäneestä syysflunssasta. Flunssaa vastaan voisi tietty taistella vaikkapa pukeutumalla vuodenajan mukaisesti. 

DSC04915DSC04914

TRENSSI ZARA/2NDHAND/ T-PAITA GINA TRICOT/ LAUKKU H&M/ 

HOUSUT TEHTY ITSE/ LEOLOAFERIT 2NDHAND/ 

Hiusten violetti alkaa olemaan jo aika kulahtanutta sorttia. Pohdiskelenkin täällä, että mitä sitä hiuksilleen seuraavaksi keksisi. Hiukan tekisi mieleni jatkaa villisti violetilla, toisaalta olen viehättynyt ajatuksesta värjätä hiukseni tumman ruskeaksi syksyn kunniaksi ja puoleen tekisi mieleni nössöillä ja käydä jälleen blondaamassa latvat vaaleiksi. Ikuisuusongelmien äärellä kieriskellään siis jälleen.

EDIT// joskus on hienoa hoitaa oikolukeminen vasta useampi tunti postauksen julkaisun jälkeen. Ensi kerralla harkitsen jonkinlaista punaista lankaa ja kertaan vähän tuota sanastoani..