THE MATTHEW WILLIAMSON LINDEX COLLECTION

Pakko jakaa teille lempparini Lindexin ja Matthew Williamsonin yhteistyömallistosta. Yllättäen kun meikäläinen innostui valtavasti mallistosta, joka on kuorrutettu vain ja ainoastaan printeillä. Ja mikäpä olisikaan ominaisempaa Williamsonille kuin mielenkiintoiset kuviot ja mehevät värit? 

En keksi mittään. 

Edellä mainittujen lisäksi fanitan erityisesti vaatteiden simppeleitä leikkauksia. Ne, sekä harmoninen väripaletti antavat mukavaa vastapainoa pikkuisille pilkuille, hempeille kukille ja modernille paisley-kuosille. 

Näyttää niin kauniilta, niin syksyiseltä ja niin siltä, että tulen sortumaan perjantaina, kun mallisto ilmestyy kauppoihin. Ainakin mun on pakko käydä niitä hiplailemassa ja sovittelemassa. 

Kuvakaappaukset56

kuvat: Lindex

Onko ruudun toisella puolella joku mallistosta innostunut? Meinaatteko käydä sovittamassa tai hui, jopa ehkä ostamassa jotain kaunista syksyänne piristämään? Mä uskoisin että tää mallisto on ehkä yksi eniten valtavirtaan kolahtavimmista huippusuunnittelija&ketjuliike-yhteistöistä. Joten voisin ainakin veikkailla, että joudun hiukan tappelemaan rekkien välissä, että saan itselleni himoitsemani(jos siis budjetti taipuu kassalle asti).Pst! Ja kuten tuosta jo kesällä ilmostuneesta teaser-videosta käy ilmi, 
niin 10% malliston tuotosta käytetään rintasyövän vastaiseen työhön. Hienoa sanon mä.