RED CARPET MANICURE

Vastaanotin tossa muutama viikko sitten aika pirun mehevän paketin yhteistyökumppaniltani 

Miss Lis:ltä. Oltiin tavattu yrityksen edustajan kanssa aikaisemmin Iloveme-bloggaajien tilaisuudessa ja pyysin kauniisti josko hän tekisi minunkin kynteni mukana olevilla laitteillaan. Jouduinkin hommiin itse, sillä pöydällä ei ollutkaan mikään ihan perusmanikyyri-setti vaan Red Carpet Manicure-paketti joka on yksinkertaisuudessaan kotisetti geelilakkaukseen. Tekeminen oli mielestäni helppoa, johtuukohan sitten ahkerasta, vuosia kestäneestä lakkailusta ja meikä oli lopputuloksen nähdessään aika vakuuttunut. Kauniit, kiiltävät kynnet olivat heti tekemisen jälkeen valmiina toimintaan ja niiden lupailtiin kesätävän melkeinpä jopa kuukauden. Aika mukava uutinen meille, jotka joutuvat tiskaamaan käsin, eikö?

Miss Lisin edustaja taisi myös vakuuttua meikäläisen innokkuudesta ja pyysikin mun yhteystietojani, jotta voisi lähettää mulle samanmoisen setin kotiinkin. Ja niinpä mää olen koittanut harjoitella geelilakkauksen tekemistä näin kotonakin. Olin tunnollinen bloggaaja ja tein teille oikein simppelit ohjeetkin, jos satuitte kiinnostumaan tuotteesta enemmän! Niin ja jos mun ohjeet on liiankin yksinkertaiset niin Miss Lis:n sivuilla taisi vilkkua jonkinlainen tutorial-video. 

9.92

9.93

9.949.95

Kynsien tekemiseen menee vielä untuvikolta sellainen tunti, mutta se hujahtaa nopeasti kun katselee samalla jotain hömppää telkkarista. Ja vaikka olinkin aika ärsyyntynyt aluksi tuosta ”kestosta”, tajusin lopulta, että säästän kuitenkin ihan mielettömästi aikaa&hermoja, kun kynnet ovat pitkän aikaa kauniit, eivätkä ne ole missään vaiheessa siinä järkyttävässä ”kärjet ihan kuluneet”-kunnossa. Siispä tää jää meikäläisen käyttöön vastaisuudessakin. Toki toivoisin nykyisten punaisen ja sinisen värin lisäksi valikoimaani esimerkiksi syvää mustaa, kirkasta turkoosia ja täydellistä nudea, sillä ne ovat ehkä juurikin ne sävyt, joita oikeasti jaksaisin katsella sormenpäissäni sen kolmisen viikkoa. Nyt olen kyllästynyt siinä puolentoista viikon kohtaalla ja nyppäissyt lakat hus hemmettiin kuuman suihkun päätteeksi. Itse olen ainakin saanut ne nyppäistyä hellästi pois, mutta setissä tulee kyllä mukana poistoainettakin. Tavalliset litkut noihin ei kuulemma pure. 

17.9

Jos kiinnostuitte setistä enemmänkin, niin käykääpi kurkkaamassa tuolta Miss Lis:n sivuilta(CLICK!) noita erilaisia aloitussettejä. Allekirjoittaneen lompakolle ovat aika tyyriitä, mutta hauska idea olisi esimerkiksi ostaa tuollainen setti kimpassa tyttökavereiden kanssa. Olisi kerrankin vähän jotain muuta sisältöä tyttöjen illassa kuin viinin kittaus ja kaksilahkeisista juoruilu. Tosin kyllä sekin onnistuu tuossa kynsien teon yhteydessä ;-)